Brought to you by bbourgas

Мюзик айдъл 2 – кастингът в Бургас

Публикувано на 27 февруари от Христо в категория видео

  Феноменално-фрапираща е самопреценката на по-голямата част от участниците в Мюзик айдъл 2. Това им изиграва много лоша шега, защото уверени в своите „способности“ се излагат на национално ниво и на нас не ни остава нищо друго, освен да им се посмеем, пък и да ги съжелим… Поредният крещящ пример идва от родния ми Бургас. На вашето внимание представям Иван:

  [youtube]6ms-dWirAKY[/youtube]

  Честно, аз на негово място първо бих се поогледал щателно в огледалото, а после щях да се допитам до обкръжението си как им звуча. И не бих участвал, защото съм реалист. Но не, тук явно стремежът да се покажем по телевизията и да бъдем известни, явно е замъглил всякакви реални преценки и резилът е пълен. На всичкото отгоре, момчето е толкова уверено в себе си, че се подведе от Иван и Андрей, и се върна обратно, за да ни попее, което вече го закопа тотално. Приеми срама!

  Станахме свидетели на една 16-годишна Боримечка с оскубани вежди, плавно подмятаща снагата си от джолан на джолан в такт с фалшивите си напъни за пеене. Какво да се прави, притеснението оказа влияние и Ванката не успя да покаже пълните си възможности. Несправедлива е съдбата му, защото ние много добре знаем, колко труд и усилия хвърли той, за да се подготви! Репетициите започнаха още миналото лято, когато застанал на „Стената“ на Адамовия плаж /популярна гей дестинация в Бургас/, опасал пишната си фигура с хавлия, той неистово пищеше, цвилеше и крякаше с плажно мляко в ръка, играещо ролята на микрофон. След подобаващото разпяване, последва рецитал- сборна китка от дузина изпълнения в акомпанимент на мобилен телефон, прилежащи към поп-фолк творчеството. Особено внимание беше отредено на хитовете на Азис.


  Етикети:  (попълва се задължително)  (попълва се задължително, но ще бъде невидим)


  Вашият коментар: