Brought to you by bbourgas

Oтговорите @ BSXDS.com

Публикувано на 26 февруари от Христо в категория offtopic

  BSXDS.com

  #1 Mom4eto:
  S kolko mom4eta si spal ?
  - Не знам с точност, защото не си спомням, но бройката със сигурност е над 100 за 9-те години откакто разбрах, че си падам по мъже. Сериозно, притеснявам се да си помисля в границите между колко стотин и колко стотин е реалната бройка.

  #2 Milky Railway:
  Кво стана с ирландеца? Оня дето строеше хотел и те беше обидил нещо. Тва беше отдавна. Ъпдейт?
  - Не е ирландец, а англичанин. Оправихме се. Вече станаха двама.

  #3 Ivan Apostolov:
  Искам снимка в амфаз на главния “човек” в сайта!:) Та къде мога да намеря ваша снимка-възхитен съм от начина ви на писане,но искам да видя и дали сте толкова готин и визуално ;) Малко съм нахален ама това е ;) Желая му успехи!
  - Не беше нужно да използваш официално обръщение. Снимка в анфас – ето. Малко съм я орязал, ама това е. ;) Не мисля, че начина ми на писане е възхитителен. Също така не смятам, че има особено значение как изглеждам.

  #4 Митко:
  Кolko ti e goliam ..?
  -Кое, мирогледът ли? Но тъй като едва ли имаш предвид това, оная ми работа е 15 см. Надявам се да няма разочаровани.

  #7 Snow White Prince:
  Ако ти бъде дадена абсолютна свобода да промениш едно-единствено нещо, каквото и колкото и мащабно (или пък дребно) да е то, какво ще промениш?(Понеже не ме интересуват технически характеристики ;Р )
  - Чувствам се малко като манекенка на конкурс за красота. [пауза от 5 минути] Бих направил хората толерантни един към друг. Така няма да има толкова много агресия по света.

  #8 hurdygurdy:
  Би ли се запознал с някой от читателите на твоя сайт? няма да казвам “по-конкретно с мен”, то се подразбира…:):):) и да не се тълкува като нещо “изпросено”, това си е въпрос… нереторичен!
  - Не си мислете, че летя в облаците. Определям се като едно обикновено момче. Разбира се, че да. Защо не и с теб, стига да не влагаш прекалено големи очаквания, защото може и да се разочароваш.

  #9 Константин:
  Вярно ли е,че ходиш само с възрастни мъже на които не им става оная работа, само заради финансовите им възможности и поради сексуалната си незадоволеност си толкова злобен?
  - Въпреки заядливия ти въпрос, ще отговоря. Да, вярно е, че харесвам по-възрастни мъже от мен и това няма нищо общо с финансовото им положение – просто такива мъже ми допадат. До сега не е имало случаи на някой, с който съм бил, да не му е станал, така че… това със злобата не ми се връзва.

  #10 LeksMuralis:
  айде пак се почна с глупостите. въпроса ми е банален, но винаги съм се чудил- как успяваш да поддържаш сайта във форма толкова редовно и не ти ли писва вече толкова време?
  - По принцип съм хаотичен. Преди да се захвана сериозно се замислях дали ще се справя. Имам навика да се захващам с разни неща и след седмица да ги оставям, защото са ми омръзнали или защото ме мързи да се занимавам. Откакто се започнах да пиша забелязвам, че съм станал по-дисциплиниран.

  #11 valio:
  Имало ли е момент в живота ти,в който не би искал да си гей.
  -Не, никога не е имало такъв момент!

  #12 evil_devil:
  po kakvi si padash i koia chast ot tialto na maja te kefi?
  - Падам си по 30+, мъже с естествено излъчване. Такива, които не знаят, че са красиви и с които мога да си кажа повече от две приказки. Най-много се заглеждам по краката, гърдите и задниците, особено ако са окосмени.

  #13 insane:
  Може би прекалено личен въпрос,но… Колко дълго продължи най-дългата ти връзка?Заслужаваше ли си?
  -Най-дългата ми връзка продължава и в момента – почти три години. Иначе максимум 6 месеца – не си заслужаваше. Сега – не знам какво да ти кажа. Ако, не дай си боже, се разделим ще ти кажа дали си е заслужавало. :)

  #14 Linjack:
  Знам, че си 20+ младЕж, но въпросът си стои и може да се зададе дори и на 40-годишен господин: “Какъв искаш да станеш когато порастнеш?” По-банално бих попитал “Как виждаш живота си след 5 години?”. Тъй като аз съм с тези пет години отгоре виждам много мои приятели, които още се лутат – кой с висше, кой полу-завършил, кой – в безкрайни бизнес-авантюри… а твоят живот какъв ще е в реала?
  - Виждам се напълно независим. Облечен в костюм, работя работата, която си харесвам от 8 до 16:30h. Всяка събота и неделя, празниците и почивките се забавлявам, както мога.

  #15 vesko_bs:
  Razbrah ot edni priqteli che predi 5-6 godini, kogato e imalo geizavedenie (Tornado) v Burgas e imalo masken bal i ti si se poiavil oblechen kato bulka s istinska bulchinska roklia, venche i svatben buket. Ot kyde vze roklqta? :) :)
  - Роклята е от сватбата на сестра ми, която любезно ми я предостави тогава. Най-тъпото нещо беше, че точно преди финала, започнах да се обривам от дантелите и я свалих. Така ме дисквалифицираха и наградата отиде при друг…

  #16 князЮки:
  1. Доволен ли си сега, че те ръчках толкова упорито за блога?
  2. Би ли искал един ден да изпием по чаша кафе?

  - Ооо да, доволен съм! Аз винаги имам нужда от някой да ме побутва от време на време, ето затова трябва да те черпя! Значи ще имаме да пием кафе с тебе. :)


  Етикети:
  6 коментари относно “Oтговорите @ BSXDS.com”

  linjack

  [i]Виждам се напълно независим.[/i]
  Виждам, че си избрал да отговориш на по-баналния въпрос – „Как се виждаш след 5 години?“
  Другото питане – какъв искаш да станеш като порастнеш си стои.  cybercrackerbg

  Много хубаво се е получило. Бях леко скептичен за резултата, но се оказа, че съм сбъркал.  valio

  Благодаря за отговора.  insane

  Аз също ти благодаря! :)  linjack

  Опа, забравих – мерси за отговора. :)  Milky Railway

  Един въпрос, който се роди едва след публикуването на отговорите. В отговор #2 и #13 за един и същ човек (хора) ли става въпрос?
  (попълва се задължително)  (попълва се задължително, но ще бъде невидим)


  Вашият коментар: