Brought to you by bbourgas

служебни съобщения @ BSXDS.com

Публикувано на 30 март от Христо в категория сл. съобщения

  Всичко започна, когато реших да си дам едноседмична почивка, защото не смогвах да изпълнявам всекидневните си задачи. Така без да усетя, едноседмичната почивка се превърна в едномесечна…

  Хей, къде ми е блога? #2

  Бях решил да излъжа, че през това време съм се занимавал с един друг проект, който съвсем скоро ще види бял свят, ама не можах да измисля как да го формулирам и затова си признавам без бой – цял месец нищо не съм пипнал и само лентяйствах! :)

  И не бих казал, че сме/сте изпуснали нещо особено - патардията в Пазарджик покрай протест на новоизлюпената младежка ЛГБТ организация и „отзвука“ в някои от медиите, Big Brother със семеен сезон, който май има за цел да убеди зриителите в нуждата от легализирането на гей браковете, давайки за пример най-големите неудачи в „традиционните“ и „патриархални“ такива, както и новото 20 от вчера… Рики взе, че си призна най-накрая!

  За сметка на това, напоследък редовно обновявах twitter акаунта си, а за напред смятам да започна да правя същото със страницата на блога във Facebook, така че не забрявайте да им хвърляте едно око от време на време.

  Влизам в ритъм, очаквайте следващи включвания!


  Етикети:
  Един коментар относно “служебни съобщения @ BSXDS.com”

  Guardian

  Yay! He’s back! :D
  (попълва се задължително)  (попълва се задължително, но ще бъде невидим)


  Вашият коментар: