Brought to you by bbourgas

Гей сайтове за запознанства?

Публикувано на 17 октомври от Христо в категория сл. съобщения

  Здравейте,

  досега използвах служебните съобщения, за да оповестявам различните системни промени свързани с блога.

  Днес е малко по-различно, защото имам нужда от вашето безпристрастно мнение.

  Интересувам се какво мислите за българските гей страници за запознанства (подчертавам за страниците, а не за собствениците им). И въобще как си представяте перфектният гей сайт за запознанства?

  Какво ви харесва и какво не ви харесва в тях? Какво им липсва? (ако разбира се смятате, че нещо във функционалноста им куца). Какво мислите за снимките в профилите – има ли нужда от голи снимки, смятате че ли е задължително пък трябва да показваме и лицата си? Какво мислите за сигурността и за фалшивите, дублиращите се профили, или онези с чужди/фалшиви снимки?

  Всъшност вие само за намиране на секс партньор или за търсене на запознаства с хора с подобни интереси, използвате страниците за запознанства?

  Мислите ли, че ще е удобно да се създадат опростени версии, които да можете да разглеждате и  от които да можете да чатите през мобилния си телефон?

  Същата дискусия вече беше започната в „Адам и Адам“ при клубовете на Дир.БГ.

  Обещавам всеки коментар да бъде взет под внимание!

  Поздрави,
  Христо


  Етикети:
  11 коментари относно “Гей сайтове за запознанства?”

  Ed

  Точно днес си мислех колко куцат гей БГ страниците – базирано на употребата ми на двата най-популярни и използвани сайтове (според мен) – ХЕЙ.БГ и ГЕПИ МЕ. Поне аз за други не се сещам… Вторият го избягвам,защото там (пак според мен) си е чиста онлайн месарница… Така че за мен това е пример какъв НЕ трябва да бъде един сайт за запознанства:)

  ГЕЙ БГ пък от друга страна има адски архаична визия и употреба. Има форум, което е голям плюс според мен,но за съжаление не е разделен на категории. И така някои доста тъпи теми седят начело (тези които се интересуват от това кога има gang bang в банята в Благоевград биха могли да отправят своето запитване в подходящата за това секция… например „Лична хигиена“).

  Като цяло бих искал да има сайт за запознанства подобен на Фейсбук… с опция да прибавяш хора за приятели,които ти допадат… да има възможността да слагаш статуси и всякакви други неща,които биха били от интерес за другите потребители като не трябва непременно да са свързани със секс:)

  И с риск да се поворя да има категории във форума или групи по интереси. А не човек да иска да пусне запитване за възможности за фитнес, например,…и да му се върне отговор за къде кълвяло най-добре ;)

  Колкото до това дали снимките да са с лица или не, смятам,че това си е лично решение. Някои хора не са толкова открити относно своята сексуалност и не биха искали да си изтипосат фейс пик.В този ред на мисли, трябва има някакъв контрол върху избора на снимки. На мои познати няколко пъти им се случваше да им се крадат снимките от ГЕЙ БГ, след което се появяват в регистрация на нов профил в същия сайт… Заглавна снимка на полов орган, например,също е неподходяща споре мен. Една снимка на едно зелено поле би била много по-добър заместител…т.е. би било добре,ако потребителите биха могли да сложат каквато и да било снимка в профила си,без той да бъде изтриван,защото снимката има съдържание различно от човек на нея.

  П.П.
  Поздравления за готиния блог. Всеки ден го преглеждам,но за нещастие не го обновяваш толкова често :P  Ivo84

  Според мене трябва да е нещо, което другите не предлагат. Аз лично влизам в bgmen и gay.bg, защото са единствените сайтове, където има достатъчно хора онлайн. И двата обаче са тромави. Да кажем, че като визия и функции bgmen е по-добър, но пък се влачат хиляди флаш допълнения, което е досадно. Така че ако правиш сайт за запознанства, направи го опростен като gay.bg, но с функциите на bgmen.  Fingli

  Моето мнение ще е най-безпристрастно, защото не посещавам такива сайтове :) Този блог ми харесва като блог, пък и нямам скрупули към темите тука, та затова „минавам“ от време на време.
  По принцип, за да е успешен един сайт, трябва да има добра посещаемост (за да привлича рекламодатели), та преди всичко друго трябва да се отговори на въпроса „Дали има достатъчно аудитория за един добър гей-сайт?“. Сайтовете за запознанства са добри генератори на трафик наистина, но не съм сигурен за специализиран такъв…
  Друго условие (ако може да се каже условие) за успех, е сайта да бъде красив и удобен. За да предразполага потребителите към споделяне на информация за себе си.
  Предвид тематиката на проекта и българските условия ;) трябва да се осигури и добра защита на потребителските профили.
  За фалшивите профили никой не е намерил решение за сега, освен ако не си решил регистрацията да става с електронен подпис :) ))
  Какви части на тялото да се показват на снимките, мисля че зависи от самите потребители – как те искат да бъдат върприети там.  stihiqta_359

  prosto superr  Bessent

  spored men
  gepi me
  gay.bg
  gayromeo,
  gaydar
  manhunt
  dudes nude
  Tova e !“

  yspex  PeTyR4o

  Перфектният сайт за запознанства би бил точно збор от всички както следва:
  Gepime.com
  Gayromeo.com
  gaydar.co.uk
  facebook.com
  twitter.com
  youtube.com
  dailymotion.com
  wordpress.com
  Казах дейли моушън само заради факта че е по функционален от страна видео.
  Все пак хората трябва да се забавляват, а не просто да обикалят 1000 страници и пак да се запознаят точно със същите до болка познати личности!  акула

  И тук ще намерите доста, разгледайте:www.elmaz.gr  kobra87

  0877579941  rozoviqt

  nqmam komentar:)  valeriiekler

  bez mnogo drun drun , da mi go lapat smukat nonstop za vzaimno udovolstvie @  siqn

  tvaa e mn qk sait
  (попълва се задължително)  (попълва се задължително, но ще бъде невидим)


  Вашият коментар: