Brought to you by bbourgas

Запознай ме със себе си

Публикувано на 25 май от Христо в категория истории в картинки, порно

  Volkskrant е вторият по големина ежедневник в Холандия. Всяка неделя заедно с вестника излиза и притурка – лайфстайл списание засягащо разнообразни теми. Една от темите от изминалата седмица е относно гей мъжете и снимките, които те публикуват в сайтовете за запознанства.

  Мнозина имат профили в сайтове като Gayromeo, Gaydar и dudesnude.com, където много често техните снимки представляват голо тяло, чието лице е заличено. Frank Schallmaier колекционира подобни снимки от години и споделя, че разнобразието в тях е забавно, заради аматьорството и изобретателността на техните автори.

  Работата на Франк, 31-годишен фоторедактор във вестник Volkskrant, се свежда до това да решава кой/какво, как, къде и защо да бъде заснето, след което снимките биват сортират във фотобанката на вестника, откъдето се извличат при необходимост, според статията, в която ще бъдат използвани.

  снимки от страници за запознанства

  У дома, на своя личен компютър, той разполага с близо 12,000 снимки от гей страници за запознанства, които е сортирал в повече от 40 категории, според това, което се вижда на тях – от автопортрети пред огледалото до близки планове на набъбнали пениси.

  снимки от страници за запознанства

  И като заговорихмe за членове, представете си всички тези снимки събрани една до друга… В стремежа си да покажат колко са им големи парчетата, някои мъже постявят различни предмети до техните надървени пишки. Размери дадени в сантиметри звучат доста сухо и не дават ясна представа, но я си представете мобилен телефон и надървен кур един до друг? Е някои от сравненията са леко фрапиращи, но оставям на вас да определите в кои от фотосите авторите са се престарали!

  снимки на курове от страници за запознанства


  Етикети:
  3 коментари относно “Запознай ме със себе си”

  delinkuent

  жестока идея! мерси за този пост.  Krasi

  Хубави снимки :)  пининфарина

  пф, хубави меко казано…особено най-долния колаж :П
  (попълва се задължително)  (попълва се задължително, но ще бъде невидим)


  Вашият коментар: