Brought to you by bbourgas

We are proud!

Публикувано на 30 юли от Христо

WE ARE PRIDE!

Тържеството по откриването на най-популярния гей парад в света, този в Амстердам, е тази вечер @ the Homo monument, а самият парад е на първи август, събота.

3 дни Амстердам е в уефория, заради събитието на годината.

Малко след първи август, очаквайте снимки и видео от мястото на събитието.


Най-големият от най-малките

Публикувано на 29 юли от Христо

Вече е при мен! От близо седмица.

Asus Eee PC 1101HA Seashell

Заради хронична липса на свободно време едва сега успявам да споделя радостта си с вас.

Представям ви Asus Seashell (Eee PC 1101HA), издържан в лъщящо бонбонено бяло.

Asus Eee PC 1101HA Seashell Asus Eee PC 1101HA Seashell

Какво по-гей от това?


Снимка на деня

Публикувано на 24 юли от Христо

Снимка на деня

За гей очите няма нищо по-хубаво от това, да видят двама стрейт да се прегръщат.

Хм, мъжете знаели защо…


Madonna – Celebrate

Публикувано на 21 юли от Христо

[audio:m-c.mp3|leftbg=0xC10052|rightbg=0x2B98D1|rightbghover=0x2480B0|lefticon=0x000000|track=0x85C4E5]

20 секунди от новия Мадонин сингъл Celebrate изтекоха в интернет. Напоследък на Мадà направо й стана навик! На нейно място бях уволнил половината си звукозаписно студио, а останалата част бих пратил на командировка в Пайнер…

Madonna - Celebrate

С нетърпение очаквам и останалите 3 минути и нещо да доизтекат, за да им се наслаждавам пълноценно до безкрай (което обикновено при мен трае ден – два максимум).  До тогава ви предлагам да задоволите еректиралите си уши с дъб версията на ремикса на Celebrate дело на Paul Oakenfold.

P.s: За да разархивирате .RAR-a използвайте „ilovebsxds“.
P.s.s: Hottie-то от снимката не съм аз!

Нагласено ми е… едно такова 2

Публикувано на 19 юли от Христо

Христо забавя, но не забравя!

Миналия месец по това време в София се проведе конкурсът „Mr. Gay Man Bulgaria“ [снимки от събитието може да разгледате в блога на ID Club]. Естествено 3 седмици по-късно, всички коментари бяха тенденциозно изтрити, защото уж нарушавали добрия тон. Истината е, че бяха твърде неудобни, тъй като мнозинството от изразилите мнение, обвиняваха органиторите в опорочаване и нагласяване на събитието.

Мис Вероника - Първият Мистър Гей Мен България

Мис Вероника на конкурса Мис Травести България 2008 Мис Вероника на конкурса Мис Травести България 2008

Мистър България 2008 с Мис Вероника на конкурса Мис Травести България 2008

И така – Mr. Gay Man Bulgaria е Мартин Иванов/а.к.а Мис Вероника/, който има богат опит в печеленето на конкурси. Година по-рано стана подгласник на Камела Паркър в конкурса „Мис Травестит България“, провеждан ежегодно от микс клуб Александър, Варна. Фрапиращото в случая не се изчерпва с горното. Въпреки предварителното обявеното записване с крайна дата и официално обявените участници, сред които въпросният Мартин НЕ фигурира, той  присъства, участва и печели. Според слуховете, ID Club решили да си спестят наградния фонд от 4 бона и Сергей вместил (или по-точно наместил) Мартин в последния момент, като предварително се уговорили с него, че пари няма да види. Обаче интригата не свършва до тук!

В страницата на ID Club все още може да прочетете, че Мартин заминава за Осло и ще представи България в конкурса Mr. Gay Europe 2009, който ще се проведе от 19-ти до 23-ти август, което обаче съвсем не отговаря на истината. В официалната страница на Mr. Gay Europe е обявено, че това ще е подгласникът на българския финалист -  Радослав Илиев.

Официалният медиен партньор на Mr. Gay Man Bulgaria – G-SPOT.bg пропусна да ни осведоми, кой все пак е легитимният победител, на когото са връчили iPod Touch-а си. Също така, пропуснаха да излязат и с коментар по заплетения казус, което е напълно разбираемо – ID Club е основният им рекламодател…

Разбира се, това не е всичко. В нощта на Mr. Gay Man Bulgaria Радослав е бил фаворитът на публиката и отново според слуховете, именно той е бил предварително гласен да спечели конкурса и да представи България в Осло, защото е гадже на лицето упълномощено да определи българския делегат за Mr. Gay Europe 2009 – Станислав Танчев.

Така, след като на миналогодишния Мистър Гей България титлата беше връчена на един от барманите от микс клуб Александър, който дори не е гей, а софийският опит да се създаде алтернативен конкурс претърпя пълно фиаско, нищо повече от българската гей сцена не е в състояние да ме учуди и удиви…


Тениска – WIN!

Публикувано на 14 юли от Христо

Тениска - WIN!

След кончината на Джако (Хм, защо ли пък кончина? Човечецът най-накрая се отърва от всички хиени около себе си…) ме изумява скоростта, с която се появяват подобни творения на негов гръб (гъз) !

Би ми било тъжно, ако не ми беше толкова смешно. Защото линията на живота му е събрана в четири карикатури, които сами по себе си говорят много повече от цялата му биография.

Гениален сарказъм! Точно затова си я поръчах.

С въпросната тениска може да се сдобиете и вие от онлайн магазина в страницата на Бруно, като има възможност за доставка и до България.

И моля… много да ме извиняват… върлите фенове на Майкъл Джексън, в това число и Джаки, която по време на гей шествието ми пусна в Skype реплика от рода: „На виж ги, целия свят скърби, те паради ми правят…“


Bruno: Впечатления

Публикувано на 12 юли от Христо

Оставам със смесени чувства след прожекцията.

Bruno @ AMSTERDAM

[Внимание! Възможни спойлери! Ако смятате да гледате въпросния филм и не желаете да научавате подробности, моля пропуснете тази статия!]

Read the rest of this entry »


Отивам да гледам Бруно

Публикувано на 12 юли от Христо

Bruno

След час и 5 минути отивам да гледам Bruno.

Очаквайте първи впечатления  по-късно.

Ще се опитам да се въздържа от спойлери! :)


N83@воайор.BSXDS.com

Публикувано на 8 юли от Христо

Mambo Italiano @ Warmoesstraat, Amsterdam

02.07.2009 Warmoesstraat, Amsterdam

Mambo Italiano. Много ме е яд, че татуировките по ръцете му не се виждат добре, защото на лявата ръка са сперматозоидчета! Нарочно не изрязах „слугинята“, за да се види що за батал е…

Shaft – Mambo Italiano
[youtube]TtoZ6GRPGbo[/youtube]


Гласувайте!

Публикувано на 4 юли от Христо

Много харесах посланието на Дневник, затова ще си позволя да го копирам и използвам тук:

„Благодаря. За петте минути, които ще отделиш, за да гласуваш тази Неделя,

защото те ще решат следващите четири години за всички.“


служебни съобщения @ BSXDS.com

Публикувано на 3 юли от Христо

Само да ви информирам, че съм жив и здрав и се завръщам онлайн скоро.

За нещастие на някои…