Brought to you by bbourgas

Интервю с Джаки от клуб Александър, Варна

Публикувано на 30 април от Христо

Джаки @ Микс клуб Александър

Христо: -Здравей Джаки. Разкажи ми накратко най-интересното относно преоткриването на „Александър”?

Джаки: -Много красота, стил и ефирност… Залагаме на нова политика, изключителен дизайнерски интериор, уникална сцена, единствена по рода си на ниво клубно за над 20 000 лв, нова артистична програма всяка нощ на световно ниво, много звезден блясък, скандали и емоции.

Христо: -Носят се слухове, че щяло да бъде само с покани, че входът щял да бъде 80 лева. Вярно ли е това?

Джаки: -Разбира се, че не. Това е в разрив с политиката на заведението както преди така и сега. Ние не работим с т.нар. клиенти, а с приятели, защото Александър е семейство. При нас няма ВИП карти, няма деление, защото всички са едно цяло. Нямаме намерение да избиваме ремонта за 5 дена на гърба на близки и приятели. Ще работим със съвсем нормален вход за подобно парти – максимум 8-10 лв. Нямаме свободни места, но няма да върнем никой. А поканите са предимно с цел реклама и комплимент към бизнес партньори, дългогодишни приятели и популярни личности.

Христо: -Какво ново да очакват посетители от заведението и програмата му през новия сезон?

Джаки: – Засега сме се фокусирали върху пре-откриването като цяло и не смятаме да издаваме нищо до тогава. Интересно е това, че всеки уикенд заведението ще работо по 60 часа non stop от петък вечерта до понеделник сутринта. Ще наблегнем отново на традиционните After Party-та през лятото, всяка седмица ще имаме гост звезда, караоке вечери, пижама партита…и всичко, което ни забавлява и ни кара да се чувстваме добре.
Естествено обновената програма на Шоуто на Александър, която ще се сменя всеки месец и разбира се остава единственото травестит шоу у нас на толкова високо ниво.

Като комплимент към Вашия сайт, защото ние много Ви обичаме и ценим ще имате уникалната възможност да публикувате първите и единствени снимки от ремонта на Александър, които ще загатнат съвсем мъничко какво предстои.

Preview @ Микс клуб Александър Preview @ Микс клуб Александър

Preview @ Микс клуб Александър Preview @ Микс клуб Александър

Preview @ Микс клуб Александър

Христо: -След няколко месеца в София вероятно отново ще се проведе гей парад. Тази година запланували ли сте „Варненски Национални Гей Празници”?

Джаки: -Ние сме категорично против всякакви паради, защото не смятаме, че гей обществото има нужда да излиза на улицата като циркова трупа, това не е представление на клоуни, които хората трябва да сочат с пръст, да шушукат и да се присмиват. Травестите в България или поне тези във Варна и в частност звездите от Шоуто на Александър се издигнаха до ниво на скъпо платени артисти с много и различно участия в шоу програми, клубове, ВИП партита и събития. Ние искаме да правим спектакли на високо ниво и засега успяваме.
А и макар да прозвучи популистко – не смятам, че е редно да се налага на българските майки и бащи да обесняват на невръстните си деца, защо по улиците пеят и танцуват мъже облечени с рокли посред бял ден. Все пак колкот и да ни се иска обществото ни не е дораснало до такова ниво, а и лично мое мнение е, че и няма нужда.

Разбира се, че ще има Национални Гей Празници и тази година. Това е традиция създадена за първи път при нас, единствена по рода си и устояла на времето. Официалните дати са вече обявени на сайта на Mix club Alexander.

Христо: -Според мълвата в София ще се организира още един конкурс „Мистър Гей България”. Как ще коментираш?

Джаки: -Всеки има право да организира каквото си иска. Доста наивно ми се струва обаче да се имитира нещо създадено преди години и утвърдила се във времето. Цяла България знае, че официалният конкурс Мистър Гей България и Мис Травестит България е патент на Mix club Alexander. Интересно ми е столичани не могат ли да бъдат поне малко изобретателни и да създадат своя марка и своя традиция, които да налагат в годините напред. Да направят Мистър Гей Балкански полуостров, ако искат, но да бъдат първи, да бъде техния конкурс. Така или иначе миналата година излязоха вече официалните лицензи на конкурсите и слава Богу живеем в правова държава, така че това може да се окаже доста добра финансова сделка за нас. Но така или иначе един конкурс не означава нищо. Александър е легенда! Само това е важно. От тук нататък и Мистър Морков да направим – той ще е клише за успех. Нека младите се опитват да творят, ще помагаме с каквото можен, но апелираме за оригиналност и уникалност.

Христо: -За завършек – нещо, което гложди мнозина. Какво се случи с Елза? Имало ли е някакъв скандал или просто решихте да се разделите по взаимно съгласие?

Джаки: -Не коментирам работниците си – били те бивши или настоящи. Александър е заведение, което не може да си позволи да тъпче на едно място на никаква цена и да предлага еднотипни, амортизирани и изтъркани неща. На дневен ред са младите, красивите и талантливите. При нас марката продава. Просто политиката на заведението е такава. А какво се е случило с Елза – не знам, очевидно нищо.

И…Очаквайте ВЪЗКРЪСВАНЕТО ! Легендата се завръща !

Mixclub Alexander


Queen’s Day @ Amsterdam

Публикувано на 29 април от Христо

Simply the best party in the world… :)

Queen's Day @ Amsterdam

Queen's Day @ Amsterdam

Queen's Day @ Amsterdam

[Повече относно плакатите]

[Какво е Queen's Day?]…защото размерът има значение

Публикувано на 26 април от Христо

Създателите на тази реклама определено са си свършили добре работата, ако са успяли да задържат вниманието ви за повече от три секунди.

Снимките са от вътрешността на ново холандско гей лайфстайл списание. Интересното около фотосесията е, че всички модели наистина са били надървени, а отбелязаните сантиметри отговарят на реалните размери на членовете им.

BSXDS.com

BSXDS.com

BSXDS.com

BSXDS.com

BSXDS.com


Спете спокойно деца

Публикувано на 24 април от Христо

Гей парад в София ще има и тази година!

…напук на всички идиоти от долното видео:
[youtube]NPA6nRUWsB0[/youtube]


Саша, Део и Тодор на калъп

Публикувано на 8 април от Христо

[youtube]1RHwQTKEWaE[/youtube]

Ако гледате горното видео, ще станете свидетели на монолога на Саша Антунович, който недоволства от материалните капризи на съвременните жени. Футболиста прави ретроспекция и с умиление си спомня времената, когато жените са били просто домашни прислужници, а основната им функция е била да раждат деца. В същия момент, непонятно защо, студиото избухва в бурни ръкопляскания – неадекватна реакция, която може да се очаква само от строго патриархалното общество, виреещо по балканите ширини…

…особено във времена, когато темата за домашното насилие е особено наболяла!

За завършек Део, явно въодушевен казаното, се метна на Саша, след което двамата се преместиха върху Тодор илюстрирайки нагледно древната гръцка максима: „Жените за разплод, мъжете за удоволствие“.


Радост за очите с Александър Тарабунов

Публикувано на 5 април от Христо

Александър Тарабунов, Мария

Александър Тарабунов – Цвете от луната
[youtube]X-0Jj33Bc-4[/youtube]

Александър Тарабунов


По-интересното от изминалата седмица

Публикувано на 4 април от Христо

По-добре някога, от колкото много късно…

Цветно ме изпревари и анонсира новината за излизането на трейлъра към филма „Bruno“ – третият проект на актьора Саша Коен, след успешните му превъплащения в Али Джи и Борат. [Бруно в действие]

[youtube]7ShQPfCVego[/youtube]

На първи април, може би имахме нужда точно от Бруно в ефира на Нова телевизия, защото имиджът му перфектно би се вписал в обстановката. На въпроса „Има ли дискриминация към хората с различна сексуална ориентация?“  в предаването „Часът на Милен Цветков“, временният водещ Лора Крумова бе поканила да й отговорят експертът и доктор на дискриминационните науки Боян Расате и някой си Пламен Христов. С подобни гости и на такава тема циркът е пълен, а забавата – гарантирана. Ето защо защитници на нашата теза отсъстваха, защото както знаем от предишни представяния, разговори с подобни събеседници се водят на три водки и шепа успокоителни, а нивото е по-долно от махленска свада във Факултето/Столипиново/Комлука.

По-интересното от предаването беше анонса, който водещата направи в началото, обвинявайки отсъстващите ЛГБТ представители в „педерастки номера“.  Боян Расате също не остана по-назад и сподели, че този път организацията им срещу задаващия се гей парад щяла да бъде на ниво. Един вид, да сме му мислели… Веселба!

Всъшност педерастките номера си ги въртяха Евгени Минчев в ролята на репортер от мястото на събитието и Азисца, която беше временна гостенка във ВИП изданието на актуалния n-ти по ред Брадър. Зизи не пропусна да изкара кирливите ризи Женя, която не й остана длъжна и на няколко пъти интелигентно намекна, коя е по-голямата гейка от двете. Ненависта и напрежението между двете персони витаеше във въздуха и слава богу никой не възпламени сгъстилите се газове, защото освен, че щеше да се размирише доста, щяхме да станем свидетели на дърпане на коси и истерично пищене.

За краткия си престой в къщата закръгленият поп-фолк певец и водещ на вечерно предаване, материализира на няколко пъти значението на думата резил. Азисца нагледно обясни на съквартирантите как новото й гадже я обгрижва анално. След като спечели голямата награда в „Сделка или не“ Ники Китаеца стана финансово независим и набързо загуби интереса си към Васко. Това доведе до незабавната му смяна. В шоуто костинбродският славей на няколко пъти рева и се тръшка от мъка по новата си любов, а кулминацията се състоя в момента, когато получи сърцераздирателно писмо от тъпкача си. Последва наводняване на изповедалнята, а кръв шурна от носа му в изблик на вълнение. Приема се, че след всичко това, би трябвало да повярваме в истинността и силата на тяхната любов.

След толкова много драми идва ред на последната за днес – сайтът Момчето.com е станал собственост на g-spot.bg .  Следвайки тенденциите в „мрежата“ G SPOT BG, се очаква до няколко месеца дизайна на Момчето да придобие вид на коледна елха, редена от далтонист. Едно е сигурно – нашата рубрика „Уважаеми съседи“ ще бъде по-забавна от всякога!

Амин…