Brought to you by bbourgas

Гол модел във Vip Brother

Публикувано на 31 март от Христо

Я, какво съм изпуснал!

Миналата сряда съквартирантите са имали много интересна мисия:

[youtube]0r5dzdJ3TfU[/youtube]

Симпатизирам на Адаша, който лаконично обясни нарисуваното и по този начин достойно защити картината си!


Филип Киркоров, FAIL

Публикувано на 30 март от Христо

[youtube]wCRev-h8yq0[/youtube]

Току що попаднах на горното видео, до което са се докопали колегите от FAIL Blog. Освен, че плейбека на Филката нещо не се получи, ами и изведнъж всичко мъжко в него FAILED! :)


Подяв… ATM SCAM

Публикувано на 28 март от Христо

ATM SCAM, Amsterdam, Vijzelstraat 4

Това, което виждате е банкомат на ING в Амстердам станал жертва на SCAM. В металното тяло на машината, под процепа за вкарване на карти, с бормашина е пробита дупка, посредством която са освободили оригиналното и подменили с фалшиво четящо устройство, събиращо данни от вашата карта – номера на пластиката и ПИН кода ви.

Ако уголемите снимката ще видите, че новото устройство не си пасва напълно с процепа и за да го закрепят са използвали лепило Канаколит.

Отваряйте си очите всеки път когато теглите пари защото вече имам няколко познати, които изгоряха с различни суми, при това не тук в Холандия, а в България!


Йоана копира Мадона в новото си видео

Публикувано на 24 март от Христо

Йоана от Deep Zone Project си има самостоятелен сингъл! Deep Zone само били написали преписали музиката, която умопомрачително ми напомня на Fragma – Toca’s Miracle 2008, което общо взето е много самостоятелно.

Всъшност Йоана вече е Joanna Dark, което само по себе си е толкова индивидуално и оригинално, че почти няма нужда от коментар. Въпреки това, изпъпнителката аргументира избора си на псевдоним по следния начин: „Избрах да добавя Dark* към името си, тъй като тази дума носи страхотна индивидуалност, борбеност и успех – неща, които са присъщи за мен, или към които се стремя“. Така всякакви асосиации с личността и делото на френска национална героиня от 15 век, стават неуместни, защото заигравката с Жана д“Арк нещо не се е получила – някак си готик взучи това „Дарк“…

Режисьор на лентата бил някой си Доби Николов – млад професионалист и студент по режисура в НБУ, който се прочу с това, че Мадона му изкопира „от-до“ сценария за Йоаниното видео и го приложи в своето „Love Profusion“…

…само, че 5 години по-рано.

*- DARK – [da:k] - мрак, тъмен, загадъчен, двусмислен

Joanna Dark – Целувка за сбогом

Madonna – Love Profusion


Профилът на Владо Карамазов в Gayromeo

Публикувано на 24 март от Христо

Tова /може би/ е профилът на Владо Карамазов в Gayromeo.

Не смея и да си помисля, че Владо Карамазов си е направил профил в един от най-големите гей сайтове за запознанства. Разбира се, че пак някой недоброжелател се е регистрирал, използвайки нечия светска самоличност, с цел да опетни имиджа й…

Владо Карамазов с профил в Gayromeo

Владо Карамазов с профил в Gayromeo

Владо Карамазов с профил в Gayromeo

Владо Карамазов с профил в Gayromeo

…и редовно й проверява профила за нови съобщения…

…така, както други недоброжелатили направиха с профила на Миро в dudesnudes.com, например…

Кой беше Владо Карамазов?


Аномалии @ Уважаеми съседи

Публикувано на 23 март от Христо

На долната аномалия от блога на Сталик се натъкнах преди малко в Блогосферата на Дневник:

Аномалии @ Сталик

Единственото логично обяснения, което ми идва на акъл е, че автора погрешка е натиснал „Публикувай“ в WordPress, още докато е превеждал копираната от някъде статия…

C’est la vie!


Кофти порно

Публикувано на 22 март от Христо

Всеки обича да гледа порно. Обаче не всеки обича да гледа кофти порно.

Вчера на по биричка с компанията спонтанно започнахме да размишляваме над това какво е точното определение за порно, което е кофти. И докато спорихме един пич от съседната маса, който се оказа, че е подслушвал през цялото време, ни заби тотално, като даде най-точното определение. Кофти порно е онова порно, което вместо да те надърви, те разсмива.

[youtube]GQycgw4Q9fM[/youtube]

За да придобиете по-ясна представа, прилагам следният пример. Веселбата започва от 11-тата минута нататък. Дори дублираното порно по XXL не може да се сравнява с начина, по който единия от актьорите се „раздава“!


Вивател ме отново ме изненада приятно

Публикувано на 22 март от Христо

Първият път когато Вивател ме изненада приятно беше преди около година, когато предложи абонаментни планове с включени минути, важащи за разговори към всички мрежи в България и определен обем мобилен интернет на доста сносни цени. При това, запазиха първоначалното таксуване на 30 секунди, а цената за sms остава най-ниската – 12 стотинки без значение към коя мрежа в България е изпратено съобщението. Затова  прехвърлих номера си от Мтел във Вивател.

Вивател / Vivatel

Преди няколко дни Вивател отново ме изненада много приятно – сега включените минути в абонаментните планове важат към всички фиксирани и мобилни мрежи по света, с изключение на сателитните Инмарсат и Иридиум!


Мис България 2009: Мутреса под прикритие?

Публикувано на 20 март от Христо

Мис България 2009 Антония Петрова

Точно си мислих, че новата Мис България 2009 има нещо повече от красота да покаже и тя взе, че го направи! Ще си призная, че съм разочарован, защото не оправда първоначалните ми очаквания да излезе от клишето „манекенка – куха лейка“.  Днес виждам,  че тя е отворила уста за втори път и не само, че не е успяла да избяга от реалността на модния бизнес в България, ами направо е затънала до най-високо присадения кичур на кратуната си, добавяйки още едно клише, логично продължение към имиджа на средностатистическия нашенски модел – манекенката-куха лейка и мутреса.

В откровеното интерю за вестник „168 часа“ Антония Петрова споделила, че „винаги е била с мъже с пари“, защото те знаели как да се грижат за нея. И като пример изтъква последния, който я обгрижил със силикон, мощен мерцедес, а може би и с титлата „Мис България„?!

Чудя се, за чии чеп се правеше на толкова интелигентна в предаването на Милен Цветков и изтъкваше няколкото си висши образования, след като се оказва, че е едно от многото материални момичета, които се стремят да изтъргуват красотата си на „мъже с пари“, с цел „обгрижване“?

Лично аз бих се замислил дали няма нещо нередно в това, приятелят ми да ми предложи подарък от типа „разкрасяващи интервенции“. В случай, че вече сте приели, не е зле да се отделите внимание на това, дали така силно развитото ви чувство за самоуважение май не е отишло „на кино“. Както изглежда, нашата нова Миска не намира нищо нередно в подобен тип подаръци и дори го прави широко обществено достояние, като не намира за нужно да го крие.

Достойнство, принципи, самоуважение…


Сашко – най-добрият!

Публикувано на 19 март от Христо

Просто незнам дали някой досега се справи по-добре от него. Просто най-добрият!

[youtube]oXmb3OJlhIQ[/youtube]


Music Idol: Хомофобията на живота 2

Публикувано на 17 март от Христо

Фънки, с присъщия му патос, откровено сподели с аудиторията на Music Idol 3, че не харесва Джордж Майкъл, защото е „педал“, но ако някой друг пеел вместо него, щял да почне да му харесва песните. Нищо лично, въпрос на сексуална ориентация.

[youtube]AnVWjpf9IIc[/youtube]

Чудя се аз, къде е тръгнал да се мери тоя палячо Джордж Майкъл, с нашенския лоен мастодонт Фънки?!