Brought to you by bbourgas

Веско „Мисира“ в Отечествен фронт

Публикувано на 30 октомври от Христо

26 сантиметра?!

[youtube]aABEuixPQSc[/youtube]

„Може винаги да сте свързвали гларусите само с идеята за женски завоевания, но не е така – гларусът е човек, на когото му става и от мъже!” – разкрива Мартин Карбовски в един научнопопулярен филм за героите на едно отминало време. Read the rest of this entry »


Stonbridge – SOS

Публикувано на 29 октомври от Христо

[youtube]NZ4as-YtLYg[/youtube]
Ако тази песен ти хареса, време е да посетиш BSXDS|tv !


Кой с кого си… пее?

Публикувано на 29 октомври от Христо

Слухове със сила 9 ала-бала витаят в плиткото ни медийно моренце. Двамцата на долната снимка семейство ли са или какво?

За този от дясно имам някакви бегли спомени. Впечатление ми направиха големите му вежди, когато го гледах на театралните кастинзи в едно музикално шоу за идоли. Другия го забравих кой беше…

От ето това място, обаче се осведомих, че в жълтата преса спрягат „флейтата“ с „голямата вежда“. Ново 20…


Мартин като Майкъл Джексън

Публикувано на 27 октомври от Христо

[youtube]BxXlXT0dALU[/youtube]

Хм, сега остава да видим Самие като Шер и направо ще падна…


“Булевард България” по ReTV, обсъжда се Семейния кодекс

Публикувано на 27 октомври от Христо

Част 1:
[youtube]q8Pje1aERkg[/youtube]

Част 2:
[youtube]nUPigNIEazE[/youtube]

Част3:
[youtube]miHf9mCS2io[/youtube]

Тема на втората половина от предаването „Булевард България“ по ReTV от 24-ти октомври бяха промените в Семейния кодекс. Гости на предаването – Александър Горджов и Радослав Стоянов /Stalik/


Елза Парини на гости в Горещо при Венета Райкова

Публикувано на 27 октомври от Христо

Част 1
[youtube]2VY1m4r-pps[/youtube]

Част 2
[youtube]l6MohlbNPtE[/youtube]

Част 3
[youtube]ZBRPldTRPz4[/youtube]

Част 4
[youtube]fUPG0iPBjVQ[/youtube]
Елза Парини гостува на Венета Райкова в Горещо по Нова телевизия. Едно от малкото интересни и свежи „Горещи“-та, напоследък.

Ps: Оказа се, че с Венета и Елза сме си „селски“. Ах, Попово, Попово!


Миро също не е гей!

Публикувано на 25 октомври от Христо

По дяволите. Тази вечер статията трябваше да е различна – Булевард България с Иван (Петров) Бедров & Co. дискутират промените в новия семеен кодекс, но поради технически причини не успяхме да запишем предаването. И повторението също. Явно не ние било /за/писано…


Намирам за полезно да публикувам информацията, че
Мирослав Костадинов е на корицата на новия брой на списание Story. Напоследък многократно се увеличиха референциите* от търсачки към блога в стил ала “миро каризмата” и “миро пее на крум”, а интернет пространството се напълни със спекулации от рода на следната:

„Миро посвети видеото в хомосексуален стил на гаджето си. Видеото към четвъртия сингъл „Губя контрол, когато“ на Миро било посветена на мистериозната голяма любов, която звездата изживява от година и половина насам, пише Монитор.“ [целият текст]

Абе ей, вие нормални ли сте? Миро не е гей, така както и Владо Карамазов не е!!! Слушайте къв’ тембър вади в новия си албум!

Гаджето му може и да е гей, ама Миро – НЕ e. Или поне публично не си е признал. Нищо, че палавият подстеркател чичко Минчев не спира да прави издайнически намеци в своето седмично онлайн списание по адрес сексуалността на каризмоотлъчилия се изпълнител. Всъшност до колко се е отлъчил е друга тема – няма земна сила, която да ме убеди, че всичко това не беше ПиАр, със сладката Галка не са си в прекрасни взаимоотношения и в момента тя не дърпа конците бизнес проекта наречен „Миро“.

Възползвам се от тематa, за да поразсъждавам още малко на глас. Срам и позор е, че 2-те официални страници, отговарящи за имиджа на Миро в интернет са скалъпени набързо, а в текстовете е пълно с пропуснати букви. Личната му – miro.bg е почти празна и в повечето секции пише: „Страницата е в процес на разработка„. Тази/omirotvoren.info/, предназначена специално за новия му албум е малко повече от „почти празна“ – полупразна.

Освен това, незнайно защо, в секцията „видео“ присъства клипът на липсващата в „Омиротворен“-ото CD песен с Mike JohnsonNirvana, при това записан от ТВ Планета и носещ логото на юнака, който го е рипнал и качил в интернет…

Според информацията, с която разполагам Nirvana e „откупена“ от албума, за да може да бъде част от рекламната кампания на Nestle за България и по-точно за марката им сладоледи, носеща същото име като това на въпросната песен.

Нека погледнем в галерията. Там се кипри набързо нащракана фотосесия.

Снимките са направени около басейна в двора на комплекс Royal Bay, намиращ се близо до Слънчев Бряг, който е собственост на спонсорите на Миро от мебели „Varano. Същите се изживяват като част от новата българска аристокрация, но в същото време нямат намерение да асфалтират пътя до техния комплекс и за да се доберете до там задължително ви трябва нещо от рода на SUV 4х4, защото ви очакват 400 метра чакъл под 35 градуса наклон… Не ми се мисли как Миро се е придвижвал до там, имайки предвид честите му участия в Слънчев Бряг през това лято. Вътрешността на „луксозния“ комплекс е окичена с евтини климатици Chigo, което е наложило максимална прецизност от страна на фотографа, за да не влезне някоя машина в кадър. Миро е навлечен от-до в Dolce&Gabbana, във връзка със задълженията си към другите си спонсори. Спонсорските задължения на Долче и Габана се изразявали в това да получава безплатно някоя друга outlet-на дрешка, която той да облича, когато ходи по участия и се показва пред хора. В уреждането и на двата спонсора пръст имал Евгени Минчев. Не е ясно как Миро му се е отблагодарил, но според клюката Евгени се усмихвал всеки път като си спомнел за певеца…

И като си представя, че това е един от най-актуалните български изпълнители в момента ме побиват тръпки. За заключение в края нека се върнем отново на темата, а именно:

Запомнете: В България гейове няма!

-Е, добре де! Има един там, дето е омъжен, слага си грим, носи перуки и има свое, собствено шоу по ТВ2, ама вижте мъжа му колко е мъжествен! Апък и той си има извинение – прави го основно заради пари и за да може да привлече интереса на всички нас – хетеросексуалните, които да му се надсмиваме какъв педераст е! Ха-ха.

* – данните са от статистиките на двата брояча – tyxo.bg и google analytics, които BSXDS.com използва.


Гей сюжет в GTA 4?

Публикувано на 21 октомври от Христо


Някой от вас разцъква ли GTA-то?

Niko и Brucie – представени в любовна авантюра. Представяте ли си? Представете си! Разбира се, това е шега, но защо пък да не си помечтаем малко…

Някъде бях чел, че мъжките персонажи в играта копират образа на средностатистически източноевропейски автоджамбазин-мафиот и по-точно, българин… Колко романтично! :)


Мартин иска да си тръгва от Биг Брадър 4

Публикувано на 19 октомври от Христо

[youtube]Q2XDrherBM4[/youtube]
Два дни по-рано Мартин сподели с Биг Брадър, че иска да си ходи, защото обстановката вече не му понася. Мен Марто ме кефи и ще ми е кофти ако си тръгне.

[youtube]Odwgq-kp8KQ[/youtube]
Последното видео от тази сутрин показва, че наш’то момче пак е в настроение.


Владо Карамазов в новия брой на Intro

Публикувано на 17 октомври от Христо

Намирам за полезно да публикувам информацията, че Владо Карамазов е на корицата на новия брой на списание Intro. Откакто започна новият сезон на Survivor многократно се увеличиха референциите* от търсачки към блога в стил ала „карамазов гей“ и „владо сървайвъра“.

* – данните са от статистиките на двата брояча – tyxo.bg и google analytics, които BSXDS.com използва.

А, и между другото, да не пропусна – Владо Карамазов не е гей! ЗАПОМНЕТЕ!!!


Крум – Модел на греха

Публикувано на 16 октомври от Христо

[youtube]2HhVjr_uaDI[/youtube]
Новото видео на Крум е OUT.

[youtube]KyrY5liFpOw[/youtube]
В интервю с Фукла за Dir.bg, певецът дава повече информация относно реализацията на своят нов клип.

Размишления & впечатления:
- музиката твърде много напомня конвейра на Dj Пантелис, с когото продуцентите на Крум напослеъдк имат взимане-даване;
- текстът е остроумен, но на моменти дразни, защото римата се губи;
- Крум изглежда много добре в близък план, държи се непринудено и това действа магнетично;
- първият интересен момент в интервюто е когато отговоаря отрицателно на въпроса, дали преминаването му в АРА мюзик ще повлияе на стилът му. Верният отговор, обаче е „Да!“;
- вторият интересен момент е признанието, че е влюбен – информация представена набързо-набързо и с половин уста.  Щото не, че половината свят не знае подробностите, ама… Круме признай си най-накрая!

[youtube]ziyL0N7Xi9s[/youtube]
Между другото в този ред на мисли* научихме, че Миро е издал нов албум, има нов псевдопровокативен клип, в който участва Мистър Гей България 2007 – Деян Колев и е преминал в ордите на мрака/Пайнер/.

* – не ни питайте как направихме връзката…