Brought to you by bbourgas

…мъжете в Сървайвър 3

Публикувано на 30 септември от Христо

Незнам как съм го пропуснал, но прочетох коментара на Уолфи и си взимам бележка. Представям Ви Живко:
[youtube]8Cy7IFJwjbQ[/youtube]

Пс: Става, ама нека някой да му пооправи веждите, че… :


N76@воайор.BSXDS.com

Публикувано на 29 септември от Христо

[youtube]rYtRv4iE5AE[/youtube]

София, Градски транспорт, трамвай номер някой си – лято’08

Видеото е изпратено от Вальо.
Бъдете на щрек! Хубавите мъже и момчета са навсякъде около вас. Снимайте и споделете с останалите, които ще оценят и коментират вашите попадения. Изпращайте вашите воайорски снимки и видеоклипове на a [at] BSXDS.com


Сървайвър 3 – Мъжете, които стават…

Публикувано на 25 септември от Христо

Затвърждават се наблюденията ми, че повечето хубави стрейт мъже са глупави /с малки изключения/. Участниците в третия BG Survivior, които „стават“ са точно двама – Спас и Али:

[youtube]pznNY_UAVt8[/youtube]

[youtube]Fj7PmgPbNCA[/youtube]

Али просто няма какво да го коментираме – него сме го обсъждали и преди:

[youtube]6lnTUvVWcqk[/youtube]


Биг Брадър 4 започна… ли?

Публикувано на 25 септември от Христо

Биг Брадър 4 започна, май. Засега 100% женско присъствие и скучен сюжет.

Били оставали някакви си 70 часа. Сигурно тогава ще пуснат мъжете и най-накрая ще пратят женорята в къщата. Всъщност някои от участничките хич не се вписват в графа „нежни създания“. Представям Ви съквартирант номер 4 – Даниела/Манол:

[youtube]YKA3Sa_hhOU[/youtube]

Кофти, драги мои. Представянето беше супер популистко, каквото можеше да се очаква от подобен род предаване. Даниела /a.k.a Манол/ беше обявена за „жената-мъж“. Държа да отбележа, че Манол е партизанското й име сред себеподобни и прители, а външният й вид най-вероятно е следствие от смесицата между типа музика, който тя харесва и характерът й на мъжкарана. Преди да напиша този текст, съобразително погледнах тук-там из мрежата и ми направи впечатление, че Даниела не бе разпозната от лесб момичетата. Докато някои се чудиха дали е „наша“ или не е, други правиха препратки към трансджендър. Голяма част от тях се чувстват объркани. До голяма степен това се дължи на представянето й, чиято цел бе да шокира широката публика, сблъскваща се с подобен проблем за пръв път.

Първите реакции бяха предвидими. Даниела беше оприличена на „шофьорка на ТИР“ и „травестит-ка“/!?!/. Въпреки това, по неин адрес в интернет има не малко положителни коментари. Тепърва предстои на лесбийките да се преборят с проблем, с който ние гейовете се сблъскахме доста отдавна. Сега ще трябва да са обясни на обществото, че не всички лесбийки са татуирани, дебели, късо постригани, мъжкарани, които се наливат с бира и слушат твърда музика. И не само. Трябва да се обясни и че тези, които отговарят на горното описание също са хора и че начина, по който изглеждат е вид личен избор, без да е задължително сексуалната им ориентация да влияе на това. Бой по клишетата!

[youtube]YpgwxgUr-o4[/youtube]


Едно голо мъжко достойнство…

Публикувано на 24 септември от Христо

Запис от предаването Господари на ефира от снощи, 23.09.2008:

[youtube]p50oy5cF-qc[/youtube]

Като говорим за „мъжко достойнство“ и „каквото сабя покаже“ предлагам на Вашето внимание следните два скрийншота, от предаването „10-те НАЙ: Най-голи мъже“, където челната първа позиция е заета именно от Волен Сидеров.

Read the rest of this entry »


снимки N75@воайор.BSXDS.com

Публикувано на 21 септември от Христо

Дюселдорф, Германия – Концертът на Мадона, 4-ти септември

Снимките са изпратени от Вальо.

Бъдете на щрек! Хубавите мъже и момчета са навсякъде около вас. Снимайте и споделете с останалите, които ще оценят и коментират вашите попадения. Изпращайте вашите воайорски снимки и видеоклипове на a [at] BSXDS.com


служебни съобщения@BSXDS.com

Публикувано на 19 септември от Христо

BSXDS.com

От вчера, за неопределен период от време съм в Амстердам, откъдето занапред ще обновявам блога.


Хомо реклама на Оргахим за Deko Professional?

Публикувано на 16 септември от Христо

Въпросната кампания не е нова, напротив. Рекламни пана като горното видях за пръв път през пролетта. Едва наскоро събрах сили да се преборя с мързела си и отида да снимам едно от многото, които са се навъдили из Бургас и региона.

Какво виждаме?
Гол млад мъж с атлетично тяло е заел неестествена поза, като по физиономията на лицето му четем задоволство, а пръски неизвестна течност летят към гърба му. По-долу попадаме на лозунга: „Усещам топлината на щастието“. Чувство, познато на всеки, който си го е слагал отзад поне веднъж. А тези, които не са, вероятно се досещат, защото друга асоциация не би могла да се роди при комбинацията на горната картина с горния текст.

Извинявайте Оргахим, ама с тия билборди пораждащи мръсни помисли за пръскани мазилки по-гейско от това няма накъде! По-добре се прекъстете на Оргазъм. Рекламата ви на грунд, сухи смеси на циментова и гипсова основа Deko е напълно несъвместима с таргет групата, към която сте се насочили. Всичко свързано със строителството е далеч от мирогледа на един гей. С малки изключения, разбира се… визирайки строителните работници… но, нека да не се разсейваме!


Хванати в… нещо общо?

Публикувано на 12 септември от Христо

Питам се аз. дали Иван Петров от третия епизод на „Хванати в изневяра“ и Ивайло Каменов от „Music Idol 2″ имат ли нещо общо или така ми се струва?

Извинявам се за лошото качество на скрийншотите от Music Idol, които направих от долното видео:

[youtube]EBmqTkFcNu8[/youtube]


Хванати в изневяра

Публикувано на 10 септември от Христо

Цирк. Хванати в изневяра = Хванати в измама.

Българската версия на „Прелюбодейци“ започна тази седмица по Диема, но с ръка на сърцето заявявам, че отлъчилите се от СИА Нико Тупарев и Компания претърпяха пълно фиаско. От километри си личи колко нагласено е всичко. Държанието на участниците е изкуствено, а реакцията им в ситуациите – неадекватна.

Най-куриозните моменти досега:

В първия епизод екипът безшумно се добира до спалнята на прелюбодейците, като преодолява входна врата отключвайки я. След това, влизайки в коридора, осветлението на една от камерите се включва, водещият влиза в стаята посредством широко оставената отворена врата, имайки време да изрецитира „Станиславе ти си хванат в изневяра“. Въпросният Станислав просто скача и хваща случайно намиращата му се под ръка, хавлия, за да прикрие гениталиите си. Тралала. Аз бих ги чул още когато отключват. Дори и да се еба с тапи в ушите, все пак бих забелязал, че нещо светва в коридора. Безмислено е да се коментира доказателствения видеоматериал, хаванал Станиславчо да се чука на прозореца…

[youtube]944YWMgwUwk[/youtube]

Във вторият епизод действието в сублимния момент се повтаря. Екипа нахълтва в сервиз, отключвайки метална врата. Следва 5-6 метра бягане, а в другия край Чиракът необезпокоявано опъва Бъдещата булка на Собственика на пода на някакъв бус. Едва когато им се развиква се усещат… Следва някакво боричкане, което се трансформира в бутане и редене на някакви закани, които изобщо не звучат правдоподобно. Смешна история.

[youtube]gsUXxjlS5M4[/youtube]

Понеже съм присъствал на подобни вендета съм виждал какво се случва в такива ситуации – летят крушета и прочее. Тук обаче и в двата епизода нямаше и шамар даже! Просто някакви бутаници и един хвърлен инструмент, който не уцели никой…

Най-голямата глупост беше тази вечер с поставянето на някакви скрити камери, които уловиха как Бъдещата булка духа на Чирака. Да ама като свърши предаването и отново прегледах записа на забавен каданс си личи как Булката „духа“ wireless на Чирака, който е с вдигнати слипове и всъшност мръсницата само си мърда главата назад-напред. Поредната измама бива анонсирана с грандиозен коментар-тъпизъм, който по-скоро ме надърви: „Той бе посрещнат с гореща целувка от Годеницата си, усещайки соленият вкус на работника си Съни“ по адрес на Собственика, който целуна Бъдещата си булка, след като е издухала Чирака.

[youtube]r5Y_ARkhg8I[/youtube]

В крайна с сметка актьорите биват, което ми действа утешаващо. Водещият не ме кефи. Мечока Станислав от първия епизод и Чирака от втория горе-долу стават. Най-готин от всички, обаче е високият пич от охраната, който както се очертава ще участва като омиротворител във всеки епизод до края.

За напред ще продължа да следя предаването с дебилен интерес.


Самоопознаване и самоопределяне в 2 части

Публикувано на 9 септември от Христо

Част втора: Провинциална швестерка попаднала в столицата
- любимият Ви стил на обличане се нарича… „кич“;
- общата стойност на аксесоарите и дрънкулките по Вас надхвърля стойността на облеклото ви;
- изгаряте от желание да посетите всичките столични молове и магазини наведнъж, в един ден;
- говорният диалект издава географската Ви принадлежност, въпреки че всячески се опитвате да се прикривате;
- месец преди да посетите София, вече познавате половината гей общество от чатове и страниците за запознанства;
- самочувствието Ви спада прогресивно от липсата на внимание и дори говоренето на висок тон на „ма“ и пищенето не вършат работа, защото никой не се обръща след Вас;
- 20 секунди от както сте стъпили на Софийска земя и Вие вече знаете, че сте призвани да живеете тук. 2 часа по-късно внезапно променяте решението си, защото чувствате, че тъгата по селските ергени Ви дърпа към родния край;
- телефона Ви звъни с песен на Азис, от телевизора Ви гледа Азис, от радиоточката дрънчи Азис, в хола имате фототапет на Азис, Вие вярвате в Бог и това е Азис. Другите попфолк певици са ангели;
- идеалът Ви за красота е Китаеца;
- да бъдете прелъстени, използвани и захвърлени – това за Вас е любовта;

Всички впечатления са събрани от реални личности. Ако имате добавите нещо, чувствайте се свободни да го направите под формата на коментар след темата.

Не пропускайте да прочетете “Част първа: Софийска швестерка попаднала в провинцията.”