Brought to you by bbourgas

снимка 66@воайор.BSXDS.com

Публикувано на 30 юли от Христо

Автобус 12А, в посока към Центъра – 27.07.2008


Невероятно, но факт…

Публикувано на 30 юли от Христо

Преди месец тук публикувах едно видео, което е запис от новините на телевизия „Европа“. В него депутатът от Атака Митко Димитров се изказва, меко казано, скандално: „ГейовИтИ сЪ знаят кои сЪ. Да излязат мъжете да сЪ покажат кои сЪ. И да сЪ покажЪт, че са мъже, да им хвърлят Идин бой на гейовИтИ и д’ шЪ сЪ оправят нИщатЪ.“

За този един месец въпросното видео е гледано 660 пъти в youtube.com и вероятно десет пъти по толкова имайки предвид аудиторията на телевизията. В резултат на това… няма резултат. Никаква реакция от никой!

Митко Димитров продължава да е депутат. Същият този човек продължава да кове законите в нашата държава. Същата тази държава, с перфектния антидискриминационен закон, която е член на Европейския Съюз. Представяте ли си?

Този път oбърнете внимание!


Деян Колев. По-добре замълчи…

Публикувано на 29 юли от Христо

… и никога повече не се обаждай*!

Най-кофти e не когато Расате&Co. сипят фекалии в нашия двор, а когато ние се нагъзим срещу вентилатора. Извинявам се за грубия език, но просто нямаше как по-описателно да обрисувам картинката.

Ако не сте в час със ставащото, моля посетете блогa на Сталик.

След като завоюва второ място на конкурса Мистър „Гей-Европа“, Деян се превърна в публична личност и медиите започнаха да изпитват небивал интерес към него. И за този кратък период от време, от устата му излязаха толкова много клишета, с които гей обществото в България ежедневно се бори, и от които се мъчи да се отърве, че направо се чудя, дали първо да вземем да се превъзпитаме един-друг, че чак тогава да се залавяме с широките обществени нагласи?

*- на ЛГБТ тематика


Smoke City – Underwater Love

Публикувано на 29 юли от Христо

[youtube]aUz3fLncTTs[/youtube]

Музиката на тези бразилци ме разбива. Всички техни парчета са в подобен стил – идеален завършек на натоварения ден с лежерна музика и приглушена светлина. Ако „Underwater Love“ ви е допаднало, при първа възможност се опитайте да се сдобиете с повече от музиката на Smoke City.

За пореден път се убеждавам, че бразилските мъже са едни от най-хубавите!


снимка N65@BSXDS.com

Публикувано на 28 юли от Христо

Летище Бургас, Заминаващи, Терасата на втория етаж – 30.06.2008


Известни с това, че са известни

Публикувано на 27 юли от Христо

[youtube]5jPQoswywas[/youtube]

„Десетте Най“ представя: Светски личности, известни с това, че са известни. Съкратена версия включваща най-интересните моменти от предаването с участието на Денди, Евгени Минчев, Стратия и Китаеца.


снимка N64@BSXDS.com

Публикувано на 26 юли от Христо

BSXDS.com

Полет FB7903, BOJ -> AMS – 30.06.2008

Някъде над Унгария…


снимка N63@BSXDS.com

Публикувано на 25 юли от Христо

Местонахождение неизвестно – 26.06.2008

Снимката е изпратена от Иван.

Бъдете на щрек! Хубавите мъже и момчета са навсякъде около вас. Снимайте и споделете с останалите, които ще оценят и коментират вашите попадения. Изпращайте вашите воайорски снимки и видеоклипове на a [at] BSXDS.com


Madonna – Give It To Me /Remixes/

Публикувано на 24 юли от Христо

Madonna – Give It To Me /Remixes/


воайорско видео@BSXDS.com

Публикувано на 23 юли от Христо

[youtube]unYczVRWLEc[/youtube]

Видеото ми изпрати Вальо. Не помня детайли, само знам че е снимано в някакъв трамвай в София преди време. Ако Вальо ни преглежда регулярно може да добави повече в инфо като остави коментар.

Бъдете на щрек! Хубавите мъже и момчета са навсякъде около вас. Снимайте и споделете с останалите, които ще оценят и коментират вашите попадения. Изпращайте вашите воайорски снимки и видеоклипове на a [at] BSXDS.com


Ian Oliver feat. Eastenders – Vino, Vino

Публикувано на 19 юли от Христо

[youtube]i934tt9g_UM[/youtube]