Brought to you by bbourgas

Опрашване@BSXDS.com

Публикувано на 31 май от Христо

Групови изпълнения.


Средства за масова дезинформация

Публикувано на 28 май от Христо

BSXDS.com

Органът на лесбийската дума публикува статия със следното заглавие: „Калифорния разреши бракове между гейове и лесбийки“. Урааааааа! Да им е честито на калифорнийските гейове и лесбийки, които вече могат да се женят помежду си. Женете се и се множете… Read the rest of this entry »


Нетрадиционни методи@BSXDS.com

Публикувано на 27 май от Христо

Отново се налага да прилагам нетрадиционни методи за откриване на неизвестни изпълнители. Предният път кампанията за откриването на песен по описание с думи проработи и Deep DIsh бяха разобличени за по-малко от 2 часа. Да висим как ще се справите този път!

Имам 2 записа. Първият е направен в Александър преди време, а втория – снощи във фитнеса, който посещавам. Издирвам информация и за двете парчета.

1.[audio:unknb.mp3|leftbg=0xC10052|rightbg=0x2B98D1|rightbghover=0x2480B0|lefticon=0x000000|track=0x85C4E5]
2.[audio:unkna.mp3|leftbg=0xC10052|rightbg=0x2B98D1|rightbghover=0x2480B0|lefticon=0x000000|track=0x85C4E5]


Пияни вишни@BSXDS.com

Публикувано на 26 май от Христо

Миналата неделя /17.05.2008/ бях/ме/ на „откриването“ на новият гей бардак Хабиби в Слънчев бряг. Не случайно съм поставил в кавички откриването, защото такова всъшност нямаше или поне нямаше нищо специално около отварянето му. Заведението се намира от северната страна на Роял Бийч Барсело – същият комплекс, където се намира и МОЛ-ът. Хабиби е по скоро бар, защото няма дансинг. Музиката е разнообразна – като се почне от хитовете на 80-те и се стигне до Галена. В заведението ви очакват приятна атмосфера, драконовски цени и хетеросексуалният 22 годишен барман Жоро, който все още не знаеше в какво се е забъркал.

Вчера/24.05.2008/, отново бях/ме/ в Хабиби. Аз по-скоро не бях… или не знаех дали съм… Причината беше бутилката червено вино, която ударих за отскок на гладно + 4-те бири в заведението по-късно. Барманът Жоро вече знаеше в какво се е забъркал и дори си беше измислил оправдание, че си има приятелка. Някой имаше неблагоразумито да сложи долната джаджа точно до нашето сепаре, аз се изкуших да я разбърникам. О чудо – имах невероятната възможност да намалявам и увеличавам музиката в цялото заведение. Така скучните парчета бяха приглушавани, за да имаме възможност да не се надвикваме и споокойно да обсъждаме всички останали посетители в бардака.. Другият не ставащ барман се осмели да дойде и да доувеличи музиката самоведнъж, а аз съм правил физиономии ала „нямам нищо общо с лошите момичета изобщо…“ .

Днес бях/ме/ на плаж в Слънчев бряг и след това се разходихме по центъра. Минахме покрай дупката. Направи ми впечатление, че са закачили гей знамето.

По-късно, когато се прибрахме в Бургас, сменяйки каналите случайно попаднах на синхронни скокове по руския канал Планета Спорт. Запознавам ви с моят нов любим спорт:

BSXDS.com


Две напред, една назад@BSXDS.com

Публикувано на 24 май от Христо

BSXDS.com

Настъпват промени.

От днес този блог се се превръща наистина в блог – моят блог. Изземвам обществено полезните му функции, до колкото такива са съществували преди и се преструктурирам в еднолично частно дружество с ограничена отговорност. От тук нататък всички статии, които ще публикувам ще отразяват личните ми впечатления или коментари относно събитията от деня и нещата, които ми правят впечатление. Свободен е да напусне всеки, на който това не му допада.


Продава се Samsung D900@BSXDS.com

Публикувано на 24 май от Христо

Хайде всички на мегдана!

Уважаеми Господа, Госпожици и Госпожички,

Имам удоволствието да Ви запозная с моя втори мобилен телефон, от който в момента гледам да се отърва! Повече информация относно „примоцията“ може да откриете тук. Цена, като за наши хора – 165 лева без доставката. За повече информация и въпроси ми пишете на a[at]BSXDS.com .

Публикувам няколко снимки за по-любознателните:


Тази седмица в „Чужди грехове“ по bTV

Публикувано на 23 май от Христо

[youtube]V3DPMLLeyeQ[/youtube]

Най-интересното за тази седмица от „Чужди грехове“ по Би Ти Ви ексклузивно и само при нас.

Типичните за латиноамериканските сериали обрати, са налице и тук. Само за седмица се оказа, че Луис е влюбен в брат си, тъй като майката на Фреди се омъжи за бащата на Луис. Той се опита да свали доведения си брат като го заведе на езда и му призна, че е влюбен в него, но от това не излезе нищо и Фреди го отряза. Така Луис се завърна при бившето си гадже, което му сподели, че въпреки всичко това все още го обича…


Евролесб вижън: Защо няма да гласувам за Германия

Публикувано на 21 май от Христо

[youtube]pOS7YjcdB4A[/youtube]

Защо няма да гласувам за Германия на Евровизия 2008?

Люца уби рибата. Е, бива ли така да се изкажеш по БНТ? По-добре да не беше казала нищо, отколкото откровението, че щяла да гласува за себе си, последвано от „Хъхъхъхъхъхъ“ под формата на гърлен смях.


Robyn – Who’s that Girl /Seamus Haji Remix/

Публикувано на 20 май от Христо

[youtube]shlq9DKbaYU[/youtube]


опрашване@BSXDS.com

Публикувано на 19 май от Христо

BSXDS.com

Групово изпълнение с готини пичове на открито.


Хетеро хумор@BSXDS.com

Публикувано на 17 май от Христо

скрийншот и авторство: kaka-cuuka.com

На мен ми стана по-скоро тъпо, от колкото смешно. Тъпо като „не ми е смешно“, а не тъпо като „засегнат съм“.

Незнам. Може би съм станал прекалено „гей“ и неразбирам хетеро хумора…

[edit] 17.05.2008 12:06h : Ако не знаете, днес било световен ден срещу хомофобията. Аз току що разбрах.