Brought to you by bbourgas

Madonna – Give It To Me /Paul Oakenfold Edit/

Публикувано на 29 април от Христо

BSXDS.com


Азис и Китаецът се разделят окончателно?

Публикувано на 29 април от Христо

BSXDS.com

Нима? Ама те някога били ли са заедно, че да се разделят?

Това или е поредният ПиАр трик на Азо или е удобен момент да се отърве от храненичето си под извинителен предтекст. Ако трябва да бъдем точни, тяхната взаимна симбиоза приключи в момента, в който Азис започна да води своето предаване. Така неговото протеже се оказа ненужно, защото Василка се оказа прекалено заета с шоуто си, че да се мъкне и показва наляво-надясно с мъжлето си. Според клюките Азис е голям скъперник, а разходите и прищевките около Китайчето взели да му идват в повече. Не стига, че сбъднала съкровените мечти на всеки люлински селяк – да стане известен, да кара Мерцедес и да има 5 лева в джоба, ами и на всичкото от горе не получавала никаква признателност.


опрашване@BSXDS.com

Публикувано на 26 април от Христо

BSXDS.com

Двавама се забавлеяват под душа. Малко по-късно към тях се присъединява и Тед Колунга.


Дневникът на едно необикновено момче

Публикувано на 25 април от Христо

BSXDS.com

Княз Юки реши да заключи своя дневник. Мнозина от вас не разбраха защо ето защо си позволявам да разясня ситуацията. Предлагам ви да прочетете копие от постинг, публикуван в дневника, от който ще разберете аргументите на автора:

Read the rest of this entry »


Свилен и Деница – Шоколад

Публикувано на 23 април от Христо

[youtube]aefEFtxeUQY[/youtube]

Една от любимите ми песни в култово изпъление. Иван не пропусна да изкоментира сексуалната ориентация на Свилен. :)


снимка N58 @ воайор.BSXDS.com

Публикувано на 21 април от Христо

BSXDS.com

Първaта бензиностанция на OMV от София в посока Бургас – 11.02.2008

Снимката не е една от най-добрите, които съм правил. Идеята беше да хвана пича, който е с гръб, защото отпред пъкетът му яко издуваше джинсите. За съжаление не ми се отдаде удобен момент, апък и те не спряха да мърдат, по дяволите!


опрашване@BSXDS.com

Публикувано на 21 април от Христо

BSXDS.com

Английско аматьорско порно с 3-ма участници. 2 пишки в една дупка.


Daft Punk – Harder, Better, Faster

Публикувано на 19 април от Христо

[youtube]6EUupnF02vo[/youtube]


Как Стоян напусна Music Idol

Публикувано на 19 април от Христо

[youtube]jXyYF7p9080[/youtube]

Какво се случи минути след като беше номиниран и след като беше изгонен. Размишленията на Стоян.


Стоян от Music Idol – гей или да?

Публикувано на 17 април от Христо

Снощи, както предсказах по-рано, Стоян беше натирен от Music Idol. Ето интересно видео, което беше излъчено във вчерашното предаване:

[youtube]nR3tHZSqJxc[/youtube]

Въпреки, че му натриха носа, Стоян имаше наглоста да не си изпее последната песен и вместо това взе да благодари на тоя и оня. За капак дори каза, че „професионалната му певческа кариера“ щяла да продължи, което прозвуча повече като заплаха. Може би е имал предвид, че и за напред ще го духа…


Стоян. Кой не може да пее?

Публикувано на 16 април от Христо

BSXDS.com

От Стоян лъха поза. Той знае, че го снимат и веднага наглася намусено-строгата физиономия за пред камера. Най-смешното е, че се взима на сериозно, а всъшност е просто един „музикален идол“ пред пенсия. Не само заради ритника, който вероятно ще получи от зриителския вот тази вечер, а и защото на 30 години никой не участва в детски забавни програми…

BSXDS.com

Съдбата на Стоян копира житейският път на всяка провинциална швестерка припнала с мечтата да превзема Столицата. На 19 години родната Стара Загора се оказва тясна за широката му айдълска душа и той заминава за София, където трябва да осъществи фикс идеята си да стане известен. След купища участия в разнородни конкурси, от които никой не си го спомня, Стоян се закотвя за 4 години в треторазрядна кабеларка, където води долнопробно шоу с пъпчиви тинейджъри, на които задава енциклопедични въпроси. Междувременно завършва поп и джаз пеене в Националната музикална академия, което ама хич не му личи. Оттам нататък следите му се губят, като се насят слухове, че Стоян е преминал през креватното училище на Евгени Минчев, който му бил обещал да го лансира. Ах, този палав Евгени! По настоящем Стоян би трябвало да завършва фризьорски курсове.

През 2004 г. излиза първият му и до момента последен видеоклип Знаеш – знам, който въпреки добрата реализация не успява да компенсира ужасната песен и носи нулев успех на изпълнителя. И така до преди няколко месеца, когато наш’то момче се явява на катинга.

BSXDS.com

Журито на няколко пъти е коментирало увереността на Стоян и неговото самочувствие – качества присъщи на една истинка шванда. Точно заради рязкото покачване на самочувствието му бил натирен от Лили Иванова много, много отдавна, когато по някаква случайност е нейн беквокал. Като добавим и издайнически мяукания в неговия гласец докато говори – картинката е пълна. Няма какво да се съмнявате пред очевадното, но ако все още се колебаете, то следното просто изпарява всякакви съмнения: „Аз обичам истински жена, така че ще си проличи тази вечер!“ заяви уверено във визитката си преди изпълнението на песента на Браян Адамс – Have You Ever Loved A Woman и пя толкова зле, че фиаското беше пълно…

[youtube]ZVNkkvfbYrI[/youtube]