Brought to you by bbourgas

Една гей организация по-малко @ BSXDS.com

Публикувано на 31 март от Христо

BSXDS.com

Достатъчно красноречив знак за съдбата на фондация „Куиър България“ /Queer Bulgaria/ е липсата сайта им /www.queer-bulgaria.org/, който от няколко месеца не се зарежда заради изтеклата валидност на домейна и неподновения хостинг. Амин!

Фондация „Куиър България“ е организация, работеща за правата и подпомагането на ЛГБТ. Създадена е през 2004 година като алтернатива на тогавашния „монополист“ на гей небосклона – БГО „Джемини“, който по това време е в дълбока криза. Учредители на фондацията са група млади българи, част от които са разочаровани бивши активисти на Българската гей организация.

Първата година фондацията работи благодарение на дареното свободно време от своите учредители и се финансира изключително и само от техните лични средства. През 2005-та година две от ключовите фигури напускат Съвета на фондацията. През есента на същата година, при не особено ясни обстоятелства, Милен Михайлов бива освободен от поста си на председател и неговото място заема Дим Дуков, който настриса парти половинката си Катерина Евро като член на Управителния съвет. Според информацията ми тя никога не е стъпвала в офиса на фондацията и нейното участие е  било напълно фиктивно.

За сравнително краткото си съществуване „Куиър България“ става известна със спечеленото дело за дискриминация на основа сексуална дискриминация срещу СУ „Св. Климент Охридски“, както и с първият политически къминг аут на един от членовете й Ивелиен Йорданов.


Музиката на Редактора @ BSXDS.com

Публикувано на 29 март от Христо

BSXDS.com

Wideboys feat. Shaznay Lewis – Daddy-0
[youtube]4daYDP7f1FI[/youtube]

Alphabeat – Fascination /Bimbo Jones Mix/
[youtube]EWWx-zvNCLo[/youtube]

Bodyrox & Luciana – What Planet You On
[youtube]VMRnnyR5DLw[/youtube]

Roisin Murphy – You Know Me Better
[youtube]wjv4Fp7GiGk[/youtube]

Marco Demark feat. Casey Barne – Tiny Dancer
[youtube]4fjYudqnVak[/youtube]


Футболни издатини @ BSXDS.com

Публикувано на 27 март от Христо

BSXDS.com

Българският национален отбор по футбол вчера победи Финландия с 2 на 1 на стадион Васил Левски в София. На вашето внимание представям 2 интересни момента. Считам, че е крайно време Димитър Бербатов да се отърве от диадемката и дългата си косица, която хич не му отива на дебелите вежди. Така най-накрая ще възмъжее малко и ще придобие по-сносен вид! Нека вземе пример от Мартин Петров, за когото в случая само хубави неща могат да кажат…


Бруно в Алабама @ BSXDS.com

Публикувано на 24 март от Христо

[youtube]0asnYdQ3NC4[/youtube]

Представям ви Бруно – австрийски репортер, командирован в САЩ, където често се сваля със събеседниците си докато им задава неудобни въпроси. Това е третият образ,  който Sacha Baron Cohen представя след успеха на Али Джи и Борат. Според слуховете, до края на годината се очаква да излезе филм, в който палавият австрийски репортер ще играе главната роля.


опрашване @ BSXDS.com

Публикувано на 24 март от Христо

BSXDS.com

Палав полицай по време на разпит използва неразрешени методи, за да изтръгне самопризнания.


Мюзик Айдъл 2 стриптийз @ BSXDS.com

Публикувано на 22 март от Христо

[youtube]jCCcJ_zJC3c[/youtube]

Мъжката половина от „Мюзик айдъл“2 прави стриптийз. Всички с изключение на Иван и Денислав се представят доста постно.


Fatal Bazooka – J’aime trop ton boule

Публикувано на 21 март от Христо

Fatal Bazooka – J’aime trop ton boule


Marco Da Silva @ BSXDS.com

Публикувано на 21 март от Христо

BSXDS.com

Марко Да Силва /Marco Da Silva/ е роден на 30-ти май 1977 година в Бремен, Германия. В момента живее в Източен Лондон, Великобритания. Работи като танцьор, хореограф и модел. Има и няколко семпли роли в разнородни театрални постановки и мюзикъли. Марко нашумява през 2005 година, като един от танцьорите на Кайли в Kylie Show Girl Tour.

BSXDS.com

В началото на своята кариера работи като танцьор на No Angels и така се запознава с Люси Дяковска. Освен с Кайли и No Angels, Марко е работил с Марая Кери /Mariah Carey/, Тициано Феро /Tiziano Ferro/ и Гери Халиуел /Geri Halliwell/. Участвал е в реклами на Montblanc, Coca Cola, Tic Tac и се е снимал във фотосесии за рекламните кампании на Adidas и Microsoft.

BSXDS.com


3 дни в Шумен @ BSXDS.com

Публикувано на 20 март от Христо

BSXDS.com

Преди три дни бях/ме/ за три дни в Шумен. Мадарският конник е все още на мястото си. Както и хубавите момчета по улиците и заведенията. Забелязвам следната зависимост – колкото по малък е един град, толкова по-хубави са момчетата и мъжете му. Под хубави разбирам мъжествени, а не някакви метросексуалистчета*

метросексуалист - лице от мъжки пол, което търси оправдание за неосъществените си сексуалните терзания посредством външния си вид.


Seamus Haji – Last Night a DJ Saved My Life

Публикувано на 18 март от Христо

[youtube]PVKw3ePdAmU[/youtube]


Joe Oppedisano – Blackparty @ BSXDS.com

Публикувано на 13 март от Христо

BSXDS.com

Joe Oppedisano – Blackparty.
Истински мъже от кожа и косми.

BSXDS.com

20080208_2178a.jpg 20080210_3091a.jpg 20080210_3110a.jpg

20080210_3192a.jpg 20080210_3264a.jpg 20080210_3297a.jpg