Brought to you by bbourgas

Господари на ефира – Топките на Азис

Публикувано на 29 февруари от Христо

[youtube]7cnJeMsUIGE[/youtube]


Уважаеми съседи… @ BSXDS.com

Публикувано на 28 февруари от Христо

BSXDS.com

Въпреки, че гей примите се сдобиха условната ми награда за цялостен принос, те продължават да покоряват нови върхове на простотията и да показват, че могат и повече! Доказателство за това е поредната умопомрачителна глупост под формата на анкета, коя нахендрили на своят „сайт“. Зададен е въпросът: „Какво Ви е мнението за педофилията?“, последван от възможните 4 отговора, които виждате по-горе на скрийншота. Вероятно този, който е публикувал въпросната анкета не знае, че според българското законодателство педофилията се квалифицира като тежко престъпление и се преследва от закона. Тоест, все едно е попитал „Какво е мнението ви за изнасилванията/убийствата/прочее престъпления?„, чиито отговори по презумция следва да са ОТРИЦАТЕЛНИ мнения. Това автоматично прави въпросната анкета напълно безмислена. Ако не дай си боже, отговорите положително, трябва сериозно да се замислите, дали няма нещо сбъркано във вас и възможно най-бързо да потърсите спешна психиатрична помощ. Въпреки това, резултатите от гласуването до момента са следните: два – „за“ и два – „против“, което е меко казано тревожно. Изобщо не бих се учудил ако някой темерут гласува с „какво е това?“, както и с безпристрастното „нямам менние„, но всъшност какво повече да очакваме от посетителите на този сайт?

EDIT[29.02.2008, 14:51]: Въпросната анкета вече не е активна, затова ви предоставям 2 фотоса – снимани от екрана на монитора. Вероятно гей примите често четат блога ни, щом реагираха толкова бързо.

BSXDS.com BSXDS.com


Мюзик айдъл 2 – кастингът в Бургас

Публикувано на 27 февруари от Христо

Феноменално-фрапираща е самопреценката на по-голямата част от участниците в Мюзик айдъл 2. Това им изиграва много лоша шега, защото уверени в своите „способности“ се излагат на национално ниво и на нас не ни остава нищо друго, освен да им се посмеем, пък и да ги съжелим… Поредният крещящ пример идва от родния ми Бургас. На вашето внимание представям Иван:

[youtube]6ms-dWirAKY[/youtube]

Честно, аз на негово място първо бих се поогледал щателно в огледалото, а после щях да се допитам до обкръжението си как им звуча. И не бих участвал, защото съм реалист. Но не, тук явно стремежът да се покажем по телевизията и да бъдем известни, явно е замъглил всякакви реални преценки и резилът е пълен. На всичкото отгоре, момчето е толкова уверено в себе си, че се подведе от Иван и Андрей, и се върна обратно, за да ни попее, което вече го закопа тотално. Приеми срама!

Станахме свидетели на една 16-годишна Боримечка с оскубани вежди, плавно подмятаща снагата си от джолан на джолан в такт с фалшивите си напъни за пеене. Какво да се прави, притеснението оказа влияние и Ванката не успя да покаже пълните си възможности. Несправедлива е съдбата му, защото ние много добре знаем, колко труд и усилия хвърли той, за да се подготви! Репетициите започнаха още миналото лято, когато застанал на „Стената“ на Адамовия плаж /популярна гей дестинация в Бургас/, опасал пишната си фигура с хавлия, той неистово пищеше, цвилеше и крякаше с плажно мляко в ръка, играещо ролята на микрофон. След подобаващото разпяване, последва рецитал- сборна китка от дузина изпълнения в акомпанимент на мобилен телефон, прилежащи към поп-фолк творчеството. Особено внимание беше отредено на хитовете на Азис.


Радо Прашката в Горещо

Публикувано на 27 февруари от Христо

[youtube]w_s7A8A1_Cs[/youtube]

Радо Прашката разказва за сексуалните си преживявания с Евгени Минчев в „Горещо“ при Венета Райкова по Нова Телевизия.


BG Music Idol 2 – кастингът в Русе

Публикувано на 27 февруари от Христо

[youtube]qzVw1gxLCSo[/youtube]

Швестерия до шия в Русе, покрай кастинга на Мюзик Айдъл 2


Евгени Минчев за Азис @ BSXDS.com

Публикувано на 26 февруари от Христо

BSXDS.com

„Вместо да подпали въображението ни, Азис се държи като подпалка за комбинирана печка. Сбора от дънките, блузката и якето му, го превръща в мостра от брикети, напълно загаснала след дълго горене. Сценично задължение на най-колоритната и обсъждана личност в шоу бизнеса е да предложи малко цвят. Азис веднага опонира мнението ни с розови връзки на маратонките си и е точно като съшит с розови конци. Кошмарна скука блее от всичко по него, и ако не е движението на микрофона, бих се осмелил да предположа, че това е “Памятник его нерукотворны”… Толкова липса на динамика и страст се съдържа в този пеещ брикет.“
списание WOW, брой 109

BSXDS.com

„Няма импресонист, който да се подпише под това произведение на изкуството! Дори ексцентичният Салвадор Дали, би се попитал дали това е възможно? Анди Уорхол би се обърнал в гроба, но само за да покрие лицето си от този мармалад от пайети, тафта, присадени коси и разтопени сникърсчета. Азис илюстрира дързостта си с тези едва побиращи се в погледа Извори на белоногата. Откъдето извира мрежест чорапогащник, повръщащ в розови пантерести ботуши. Цяла фуния на изобилието, където цвърчат шпеков салам и пържени сутрешни филии със захар. Залейте този небет шекер с аплодисменти и ще получите хонорар, колкото старата си кола.“
списание WOW, брой 110


Oтговорите @ BSXDS.com

Публикувано на 26 февруари от Христо

BSXDS.com

#1 Mom4eto:
S kolko mom4eta si spal ?
- Не знам с точност, защото не си спомням, но бройката със сигурност е над 100 за 9-те години откакто разбрах, че си падам по мъже. Сериозно, притеснявам се да си помисля в границите между колко стотин и колко стотин е реалната бройка.

#2 Milky Railway:
Кво стана с ирландеца? Оня дето строеше хотел и те беше обидил нещо. Тва беше отдавна. Ъпдейт?
- Не е ирландец, а англичанин. Оправихме се. Вече станаха двама.

#3 Ivan Apostolov:
Искам снимка в амфаз на главния “човек” в сайта!:) Та къде мога да намеря ваша снимка-възхитен съм от начина ви на писане,но искам да видя и дали сте толкова готин и визуално ;) Малко съм нахален ама това е ;) Желая му успехи!
- Не беше нужно да използваш официално обръщение. Снимка в анфас – ето. Малко съм я орязал, ама това е. ;) Не мисля, че начина ми на писане е възхитителен. Също така не смятам, че има особено значение как изглеждам.

#4 Митко:
Кolko ti e goliam ..?
-Кое, мирогледът ли? Но тъй като едва ли имаш предвид това, оная ми работа е 15 см. Надявам се да няма разочаровани.

#7 Snow White Prince:
Ако ти бъде дадена абсолютна свобода да промениш едно-единствено нещо, каквото и колкото и мащабно (или пък дребно) да е то, какво ще промениш?(Понеже не ме интересуват технически характеристики ;Р )
- Чувствам се малко като манекенка на конкурс за красота. [пауза от 5 минути] Бих направил хората толерантни един към друг. Така няма да има толкова много агресия по света.

#8 hurdygurdy:
Би ли се запознал с някой от читателите на твоя сайт? няма да казвам “по-конкретно с мен”, то се подразбира…:):):) и да не се тълкува като нещо “изпросено”, това си е въпрос… нереторичен!
- Не си мислете, че летя в облаците. Определям се като едно обикновено момче. Разбира се, че да. Защо не и с теб, стига да не влагаш прекалено големи очаквания, защото може и да се разочароваш.

#9 Константин:
Вярно ли е,че ходиш само с възрастни мъже на които не им става оная работа, само заради финансовите им възможности и поради сексуалната си незадоволеност си толкова злобен?
- Въпреки заядливия ти въпрос, ще отговоря. Да, вярно е, че харесвам по-възрастни мъже от мен и това няма нищо общо с финансовото им положение – просто такива мъже ми допадат. До сега не е имало случаи на някой, с който съм бил, да не му е станал, така че… това със злобата не ми се връзва.

#10 LeksMuralis:
айде пак се почна с глупостите. въпроса ми е банален, но винаги съм се чудил- как успяваш да поддържаш сайта във форма толкова редовно и не ти ли писва вече толкова време?
- По принцип съм хаотичен. Преди да се захвана сериозно се замислях дали ще се справя. Имам навика да се захващам с разни неща и след седмица да ги оставям, защото са ми омръзнали или защото ме мързи да се занимавам. Откакто се започнах да пиша забелязвам, че съм станал по-дисциплиниран.

#11 valio:
Имало ли е момент в живота ти,в който не би искал да си гей.
-Не, никога не е имало такъв момент!

#12 evil_devil:
po kakvi si padash i koia chast ot tialto na maja te kefi?
- Падам си по 30+, мъже с естествено излъчване. Такива, които не знаят, че са красиви и с които мога да си кажа повече от две приказки. Най-много се заглеждам по краката, гърдите и задниците, особено ако са окосмени.

#13 insane:
Може би прекалено личен въпрос,но… Колко дълго продължи най-дългата ти връзка?Заслужаваше ли си?
-Най-дългата ми връзка продължава и в момента – почти три години. Иначе максимум 6 месеца – не си заслужаваше. Сега – не знам какво да ти кажа. Ако, не дай си боже, се разделим ще ти кажа дали си е заслужавало. :)

#14 Linjack:
Знам, че си 20+ младЕж, но въпросът си стои и може да се зададе дори и на 40-годишен господин: “Какъв искаш да станеш когато порастнеш?” По-банално бих попитал “Как виждаш живота си след 5 години?”. Тъй като аз съм с тези пет години отгоре виждам много мои приятели, които още се лутат – кой с висше, кой полу-завършил, кой – в безкрайни бизнес-авантюри… а твоят живот какъв ще е в реала?
- Виждам се напълно независим. Облечен в костюм, работя работата, която си харесвам от 8 до 16:30h. Всяка събота и неделя, празниците и почивките се забавлявам, както мога.

#15 vesko_bs:
Razbrah ot edni priqteli che predi 5-6 godini, kogato e imalo geizavedenie (Tornado) v Burgas e imalo masken bal i ti si se poiavil oblechen kato bulka s istinska bulchinska roklia, venche i svatben buket. Ot kyde vze roklqta? :) :)
- Роклята е от сватбата на сестра ми, която любезно ми я предостави тогава. Най-тъпото нещо беше, че точно преди финала, започнах да се обривам от дантелите и я свалих. Така ме дисквалифицираха и наградата отиде при друг…

#16 князЮки:
1. Доволен ли си сега, че те ръчках толкова упорито за блога?
2. Би ли искал един ден да изпием по чаша кафе?

- Ооо да, доволен съм! Аз винаги имам нужда от някой да ме побутва от време на време, ето затова трябва да те черпя! Значи ще имаме да пием кафе с тебе. :)


Токио – Мы будем вместе

Публикувано на 25 февруари от Христо

[youtube]PhfrGAw0nvA[/youtube]


опрашване @ BSXDS.com

Публикувано на 25 февруари от Христо

opr_8762876.jpg

Откъс от една от последните продукции с участието на Франсоа Сагат.


Българският победител – Евровизия 2008

Публикувано на 24 февруари от Христо

[youtube]PrFEocDkoPU[/youtube]

Deep Zone Project с песента DJ Take me away ще ни представят на Евровизия 2008 в Белград, Сърбия.

[youtube]KR8PD_Njz5s[/youtube]

Едно интересно изпълнение на Лили Иванова със Стунджи и Елица Тодорова. За повече клипчета на Лили Иванова oт Евровизия се навъртайте във видеодиректорията ми: youtube.com/bbourgas.


Две реклами, един актьор

Публикувано на 23 февруари от Христо


Както сами се убедихте от горните реклами на Обединена Българска Банка и Бони, главният герой се играе от един и същ актьор. Интересното, в случая е и доста странно – мъжът ми действа страшно сексуално! Почти толкова, колкото и мъжът в червен гащиризон, който знае всички отговори на всевъзможните клиентски въпроси от рекламата на Mr.Bricolage, в която участва и Робин Кафалиев. И в двата рекламни клипа ролята на моя човек е еднаква – обикновен човек от народа, даже леко чешит. Дори и пуловерите му са с еднаква краска. Подобни, естествени мъже ми допадат – такива, които не знаят, че са харесвани и хубави. Опаа, взех че почти отговорих преждевременно на един от въпросите…