Brought to you by bbourgas

служебни съобщения @ BSXDS.com

Публикувано на 27 януари от Христо

BSXDS.com
От 10 дни, както и в момента, изпитваме известни и неизвестни трудности свързани с някои, появили се неочаквано, аномалии покрай поддръжката на сайта. Затова ъпдейтът на блога ще бъде временно преустановен. Временно, в случая означава за неопределен период от време.

Времето се затопля. Излезте навън и се поразходете сред природата. Но все пак, не забравяйте да се върнете след 3-4 дни и да проверите дали сме си оправили кашата.

Поздрави,
Ицо & Co


Клъцни/Срежи @ BSXDS.com

Публикувано на 24 януари от Христо


Eee, не! Не мога повече… :)


4 Strings – Diving

Публикувано на 23 януари от Христо


снимка N53 @ воайор.BSXDS.com

Публикувано на 23 януари от Христо

BSXDS.com

Иван от Бургас ми изпрати 8 снимки на някакъв мъж, който е успял да щракне собственоръчно в локалния супермаркет. Публикувам 2, които всъшност са най-добрите. Предполагам, че датата на снимките съответства с тази от времето на заснимане. Човека се чудил какъв салам да си купи, Ванката пък хич не се чудил и снимал неговия, или поне тове, което се вижда…


Мадлен Алгафари при Азис

Публикувано на 23 януари от Христо


Мадлен Алгафари към Азис: “За страшно много хора, ти си едно ходещо недоразумение, ако трябва да сме честни…”


опрашване @ BSXDS.com

Публикувано на 23 януари от Христо

BSXDS.com


Клъцни / Срежи @ BSXDS.com

Публикувано на 22 януари от Христо


Част от епизода излъчен в петък, 18.01.2008. Явно сценаристите знаят как да прикоткат аудитория. Във вчерашната серия, пък имаше лесбо сцени…


и отново The Street @ BSXDS.com

Публикувано на 22 януари от Христо

BSXDS.com
Специално за онези, които нямат регистрации в www.gay-torrents.net:

-сваляте файл номер 1 и файл номер 2, след което правите същото и с файл номер 3. Едно и две са двете части на филма, а три е програмата, която ще ви е нужна да ги съедините в едно, за да може да го гледате. Някой неразбрал?


уважаеми съседи @ BSXDS.com

Публикувано на 21 януари от Христо

BSXDS.com

BSXDS.com
A какво да кажем за това:

maybe_u.jpg
Що ета? Въпреки, че Хелуин мина преди няколко месеца, от гей примите и dnt-bg.com знаят как да ни повдигнат адреналина като ни накарат да си глътнем езика и получим силно сърцебиене… Ама тая класация наистина ли е “ТОП“, щото на мен повече ми прилича на “АНТИ“?!

“Тук може да си ти!” – Ама тия заплашват ли ни?

Малко са нарцистичните натури, които нямат достатъчно акъл в празната си кратуна, допълнително декорирана от оскубаните им вежди. Чудно ми е как някои изгарят от желание да се покажат, само и само за да станат известни, па макар и събуждайки нашето съжаление…


проблеми @ служебни съобщения

Публикувано на 21 януари от Христо

BSXDS.com
Поради проманя на DNS записите на домейна и пренасочване към новия ни хостинг, блогът беше временно недостъпен за голяма част от вас. Извинявам се за причиненото неудобство. Не малка част от посетителите ще имат проблеми още няколко дни, докато интернет доставчиците не актуализират DNS сървърите си.


Клъцни / Срежи @ BSXDS.com

Публикувано на 17 януари от Христо


Един от любимите ми сериали започна отново и ето, че не оставам разочарован. В предишния епизод Д-р Трой, посети терапевт заради постоянните си терзания, свързани с разюздания полов живот, който води. Оказва се, че константните му разочарования от жените може да са в следствие на силно идеализираният образ, който той си е изградил за своя най-добър приятел и колега Д-р Макнамара. Психоложката му намекна, че прави прекалено много сравнителни асоциации с партньорките си и Шон, което накара Крисчън наистина да се замисли дали подсъзнателно не е влюбен в него.

Изтървах двайсетина минути от днешния епизод, но успях да хвана горното видео, в което младото момче, току що изоставено от богатия си и дърт приятел, потърси помощ от Крисчън. Какво се случи – гледайте!