Brought to you by bbourgas

служебни съобщения @ BSXDS.com

Публикувано на 25 декември от Христо

подаръци ще има за всички от сърце...

К’вото беше, беше! Ще се видим отново през следващата година. Утре, рано сутрин заминавам за Русе, после за Букурещ, а после – Ливърпул и ще се върна на 4-ти януари’08. Нищо няма да ви пожелавам. Стига ви това, което ще си изтеглите от баницата. Докато липсвам, няма да има ъпдейти. Възможни са забавяния в публикуването на коментарите/ако оставяте такива/, така че проявявайте търпение. И бъдете послушни!

Сега отивам да мисля късмети за баницата и да чета sms-ни пожелания от непознати.


опрашване @ BSXDS.com

Публикувано на 24 декември от Христо

BSXDS.com
Тоалетни премеждия + групови изпълнения.


Britney Spears – Piece Of Me /Mike Rizzo Remix/

Публикувано на 23 декември от Христо


Интервю с Азис @ BSXDS.com

Публикувано на 22 декември от Христо

Милион и едно желания @ BSXDS.com

Публикувано на 20 декември от Христо

BSXDS.com

Празници. Имен ден. Нова година. Подаръци. Получаването на последното ми е най-любимото, от цялата история. И колкото повече, толкова по-добре!Гледах някаква емисия новини на Канал 1 преди много време, където на някакво събитие, някакви хлапаци изпращаха мейли до Дядо Коледа/Мраз. Премръзнала репортерка ги разпитваше какво са си пожелали и се възмущаваше, че повечето от тях искали чисто материални неща, вместо световен мир, просперитет и т.н. . Представяте ли си? То и аз така. Само телефони, дрехи, електронни джаджи и пишки са ми в главата…

А на вас?


По-добре късно…

Публикувано на 20 декември от Христо

В последните няколко седмици зачестиха имейлите от “по”/читатели, които ме обвиняват колко лош съм бил и как само съм знаел да критикувал, присмивал съм се и съм се подигравал… Взех, че се замислих. Не съм толкова лош, май.

BSXDS.com
Празници наближават и се опитвам да правя добрини и да отбелязвам случващите се положителни неща наоколо. Па макар и със закъснение. За незапознатите със случая “gayprime-bg.com”, могат да се върнат малко назад и да прочетат подробности тук. 2 дни по-късно си оправиха повечето правописни грешки, смениха си логото и промениха началната страница. Не, че не е нещо по-ш****о от преди ама айде… Казах, че само хубави неща ще пиша :)
Резултатът:
scrn_gp.jpg


Странни графити в центъра на Бургас

Публикувано на 18 декември от Христо

BSXDS.com

На ето това се натъкват бургазлии, разхождайки се по главната си улица. Не става въпрос за логото на “Нар Маг” отдясно или пък за плаката ала “Шоуто на ЕЛЗА ПАРИНИ гостува в…”. Ставамe свидетели на нов тип ъдърграунд клутурен феномен – появата на гей графити. Интересното в случая е сериозният подход към проекта, издържан в напълно симетрични форми, появата на символи/дилдо-фалоси и две преплетени птици “Фламинго”/, надпис “ANAL ADVENTURES”, висококачествен плотерен печат във формат приблизително А1 и накрая допълнителна подготовка за реализация на идеята – стълба, кофа с лепило и четка за разнасяне.Моля ви се, представете си го лепнато, на главната улица, точно под носа на минувачите, но на височина около 3 метра-достатъчно нависоко, за да не бъде осквернено от нечия хетерочекиджийска ръчичка. И за финал – заклевам се в Девата от Гваделупе, че нямаме нищо общо с проекта и реализацията. Просто… сме приятно… потресени! :)

BSXDS.com

[кликни тук, за да видиш в оригинал]


Мистър България 2007 @ BSXDS.com

Публикувано на 17 декември от Христо

minchev.com
Под патронажа и гостоприемството на Г-н Евгени Минчев премина конкурсът “Мистър България 2007″. Тази година той не се състоя в София, а беше “изнесен” в хотел Марица, Пловдив. В синхрон със събитието, протече и “Балът на Моделите”/женските/, който нас не ни касае и ще прескочим. Само ще спомена, че беше зададен дрес код в розово, който по-голямата част от присъстващите спазиха. Палавникът Минчев – също, надянал розова ръкавичка.

minchev.com
Изтупан в розово сако Али Алиев, миналогодишният Менхънт, също записа присъствие. Мои източници ми се накараха, за това, че Али не бил толкова прост, колкото съм го изкарал преди. Определено се наблюдавал напредък! Ето- взимам си бележка.

Лек смут настъпи след появата на екип на “Сигнално Жълто”, който опъна нервите на няколко от манекенките, Алекс Раева и основно на Патриция Кирилова. Вместо да ги натири, домакинът ги остави да душат наоколо, като ги наблюдаваше отстрани, забавлявайки се на чужд гръб.

minchev.com
И така – тазгодишният носител на титлата е пловдивчанинът Иван Терзийски, който що годе става. Останалите “хубавци”, можете да видите по-долу. Албена Вулева в последното си предаване пусна коментар, че конкурсът не бил за Мистър България, а за ново гадже на Евгени Минчев. До каква степен отговаря на действителността незнам, имайки предвид не особено атрактивно изглеждащите участници. :)

minchev.com

снимки: minchev.com


Пътуване до Букурещ @ служебни съобщения

Публикувано на 14 декември от Христо

BSXDS.com
Моля, следният текст да се чете с повишено внимание от русенци или тези от вас, които скоро са пътували до Букурещ. Защо ли? Имам нужда от помощта ви!

Няколко дни преди края на годината ми предстои пътуване до Букурещ, тъй като се налага от там да летя до едно място /по-нататък ще кажа кое/. Дерзае ме следното – след като стигна до Русе, с какво да се придвижа до Букурещ? Най-лесният вариант е с такси, но това е и най-скъпия. Грубо, ще ми излезе колкото самолетния билет… Та имам следното питане – има ли някакви автобуси/маршутки от Русе до Букурещ и ако има на колко време се движат? Можете да ми пишете на мейла или да оставяте коментари след постинга. Обещавам да черпя!


опрашване @ BSXDS.com

Публикувано на 12 декември от Христо

oprbnvmnb.jpg
Двама водопроводчици си отпушват тръбите.


Как най-ефектно да украсим коледно/новогодишно-то дръвче?

Публикувано на 11 декември от Христо

На тази невероятно ефектна и в същото време леко фрапираща художествено-склупторна инсталация попаднах тази сутрин докато се разхождах. Ето ви 10 причини, които да ви убедят, че това е най-прагматичната и ефектна украса за празниците:

1. Към тези, които сигурно ще кажат – “Ама това не е елха!”:
-Абе бива ли да сте толкова задръстени? Открай време, вече му викат “празнично дръвче”, така че отпада необходимостта стриктно да се придържаме към асоциации с няколкото вида иглолистни дървестни видове, когато имаме предвид “елха”… ;
2. Екологично чист продукт. 2 в едно – хем дръвчето цяло, хем няма спомен* от украсата след време;
3. Гаранция за привличане на вниманието на околните – определено хваща окото!
4. Богат набор от цветове и цветови нюанси. Като се почне от избора цвета на презервативите и се стигне до различни корекции, нанасящи се допълнително, при желание и издържани в акано кафяви или понякога, кърваво червени нотки;
5. Пълна творческа свобода и широк диапазон възможности при реализацията на проекта;
6. Украсяването на празничното дръвче изисква сплотена работа в екип;
7. Взети са необходимите превантивни мерки. Спазени са всички инструкции за експлоатация и безопасна употреба;
8. Подаръците могат да се опаковат директно в празничните украшения. Отпада неприятният елемент на разочарование от размера на подаръците, защото what u see is what u get;
9. Възможност за презареждане на съдържанието на подаръците;
10. Ниска себестойност, лесно изпълнение и подръжка;

*-необходимото време за разлагане на един презерватив е около 6 месеца

BSXDS.com