Brought to you by bbourgas

Вечерното шоу на Азис – епизод 3

Публикувано на 30 ноември от Христо


Азис “без да иска” орезили Кирил Чалъков. Малина /с ударение на “а”/ е подбудителката.


Вечерното шоу на Азис

Публикувано на 26 ноември от Христо

BSXDS.com

Азис обсъжда скандала с билбордите си.


опрашване @ BSXDS.com

Публикувано на 25 ноември от Христо

BSXDS.com

Забавления край басейна.


Азис в списание “Блясък”

Публикувано на 23 ноември от Христо

BSXDS.com

Що ета? Горната снимка е част от провокативната рекламна кампания на бъдещето предаване на Азис по новата телевизия TV2. Ако се загледате по-внимателно, ще ви направи впечатление заоблеността в областа на гърдите му. Според слуховете Азис е приел предпожението на Гала, да участва в “Пълна подмяна”, където е сбъднал голямата си мечта да се сдобие с бюст. Така имиджът на травестит беше тотално затвърден. Последва скандал с паната, които бяха свалени от билбордовете по решение на местните власти в София, Пловдив и забележете – Перник и Кюстендил… В последствие стана ясно, че повечето билбордове са били наети само за 2 дни и поредният скандал около певеца е добре замислена рекламна кампания.…и Азис доволен от постигнатото, с лукава усмивка на лице, потърка… гърди. Но истински ли са те? Остава ни да гадаем, така както се случи с новото пишле на “Краля на попфолка”. Досега появилите се фотографии са крайно неясни. Например в горната само се загатва за наличието на женски бюст. Ама нека да не забравяме, че той Азо си е въз пълничък и като си притисне лойта в гърдите, ефектът е същият – семпли заоблености. Поглеждаме надолу и онемяваме – начумереното мъжеподобно създание ни гледа лошо, а виснала женска гръд се вее изпод набъбналите му джуки. Притеснително в случая е тежкото несъответствие в размера бюста. Защото веднъж вече сме го виждали по-горе и хич не се връзваме на слова от рода на: “ама той една седмица е пил боза в несвяст”. Притеснителна е и позата, която е заел – може би ръката му прикрива нещо? А какво да кажем за цицката, приличаща на увиснал грейпфрут увит в чоропогащник и бледото зърно, което е в еднакъв цвят с кожата? Такава аномалия не съм виждал досега.

Жив е той, жив е… че и мърда. Не, не става въпрос за Китайчето, а за Джемини. Българската гей организация се субуди, прозя се и излезе с декларация, в която се разказва за това що е то морал и колко изменчив е той в нашата мила татковина, за разголените попфолк певачици, неправещи впечатление на никому и Азис, имащ правото да “споделя” своята различност. В интерес на истината, текстът е написан много добре, но аз ще ви го спестя, защото можете сами да си го прочетете от тук. До колко, тяхното изявление в медиите може да се тълкува като сигнал за активизиране, зависи само от количеството оптимизъм налично у всеки от нас.

BSXDS.com

[кликни, за да уголемиш]


Electric Six – Gay Bar @ BSXDS.com

Публикувано на 22 ноември от Христо


Николай Петров – Един български порно актьор

Публикувано на 21 ноември от Христо

np2.jpg

Николай Петров е порно актьор, но в случая това не е толкова интересно. Не само, че е българин, а и участва в гей продукции. Според информацията, която открих Николай е започнал да се занимава с това още преди 4 години. В началото е бил стриптизьор, но успеха му се усмихва и се запознава с правилните хора, които го свързват с продуцентска къща, готова да го наеме за следващото си видео. Зад гърба си има дузина нискобюджетни филми, но явно е изпъкнал с “таланта” си и бива забелязан от големите компании.

Аз разбрах за него покрай една от последните продукции на Falcon Studios – Big Dick Club 2, където участва в четвъртата, последна сцена. Стана ми интересно и се поразрових в интеренет. Открих, че Николай е модел на TitanMedia, като участва в последната им хитова продукция Spy Quest 3 рамо до рамо с моя любимец Франсоа Сагат, а преди това е участвал и в Nailed. Като цяло изпълнява по-скоро второстепенни роли, но въпреки това, не може да се отрече успехът му. Като визия Николай не ми допада много, но мисля, че е симпатичен. Според информацията в сайтът на Falcon нашето момче разполага с 8 инчово оръдие, което се равнява на приблизително 20 сантиметра пишок. Ако кликнете върху горната снимка, ще имате възможността да се запознаете детайлно. Тези, които искат да видят повече негови снимки могат да последват този линк, а изпълнението му в Big Dick Club 2 можете да свалите и прегледате от тук.


Новият парфюм на Азис

Публикувано на 19 ноември от Христо

BSXDS.com

Миналата седмица на пазара се появиха 2 благоухания, носещи марката “Азис”. Първият пърфюм се казва “Azis – The other boy”, а вторият – “Azis – I am”. Спред информацията, двата аромата са дело на световно неизвестният парфюмериен “гигант” Мut@Co, за който в Google излизат само 3 резултата, при това на български език. Уханията са унисекс, въпреки че името на първия само по себе си говори за кой пол е предназначен. Парфюмите на Азис били уникални, защото той сам си бил подбрал ароматите. Но това не е всичко – освен парфюм, в опаковката ще намерите и диск с клипа “Онова момче” + мейкинг на видеото. Сами можете да се досетите за класата на новия продукт на попфолк певеца, щом с него получавате допълнителен подарък. Аз досега за подобен прецедент не съм чувал, макар че знам доста певци, които са лансирали свои аромати. Кралицата на попфолка, обаче е решила допълнително да дотегне на своите фенове, защото да издадеш парфюм за нея не е достатъчно. Парфюмите са два, при това в името и на двата присъства името на изпълнителя, както и диска с блудкавата мултимедия – всичко издържано в типичния кичозно-нарцистичен стил на Азис.Не можах да открия какви точно са съставните аромати на 2-те благоухания, но съдейки по долния вижуъл, вероятно става въпрос за нотки ала “шопска салата с много лук”, есенция от потен мъжки задник и космати ташаци за мъжката версия, а есенция потни женски гърди и мишници за женската + дъх на евтино шампанско “Искра” от 1,99лв бутилката и тежки нюанси цигарен дим “Средец Минима” и “Горна Джумая”. Рекламната кампания протича под мотото “Да добавим и аромат към цялата пошлост!”. Това е само началото на една от масираните марчъндайз кампании на бранда “Азис”. Очаквайте скоро модна линия, хранителен продукт, верига от бензиностанции и марка електрически уреди, носещи името “Азис”.

BSXDS.com

И за завършек – представете си следния разговор:
-На какво миришеш?
-На Азис!
ОжасТ


Служебни съобщения

Публикувано на 19 ноември от Христо

BSXDS.com

През последния месец и по специално, през последната седмица, занемарих писането тук.  Разбира се, за това си имам извинителни причини. Например, през последният месец не работя и активно мързелувам. Мисля, че това е напълно заслужено, след като изкарах цялият период, от края на април до средата на октомври, на крак с общо около 3 седмици почивка. А през последните дни мързелът ми до такава степен се засили, че не бях в състояние да изляза от вкъщи. Причината е в сериалът “Грозната Бети”/Ugly Betty/. Просто този сериал ме кефи от всякъде – всички характери и сцени са изпипани до най-малкия детайл, в това число и латиноамериканският сериал, на който бащата на Бети е голям фен. Рядко нещо може да ме накара да се смея в продължение на 30 минути непрекъснато.

Гледали ли сте 6 епизода един след друг? Това прави приблизително 270 минути дневно, равностойни на 3 холивудски бълвоча по час и половина всеки. И така няколко в продължение на няколко дни, защото първият сезон на Бетито е 23 серии. В момента свалям 8-те серии от вторият сезон, но засега не смятам да се подлагам отново на подобно зомбиране, защото се залавям за работа и имам да свърша няколко малки неща и задачи, които отлагам от доста време. До скоро четене!


Една година по-късно

Публикувано на 16 ноември от Христо

BSXDS.com

Преди 3 дни този блог навърши една година. Пиша сега, защото бях забравил. Ето и малко статистика* за по-любознателните:

Първият пост в BSXDS.com се появи на 13-ти ноември 2006 година. От тогава до днес тук са се пръкнали 368 постинга, разпределени в 13 категории и 400 мнения, написани от Вас – посетителите. Концепцията на публикуваните от мен постинзи е да покажа на максимален брой хора нещата, които ме вълнуват и са ми направили впечатление. От написаните по тях мнения, досега нито един коментар не е бил цензуриран и абсолютно всички са били публикувани. 3 месеца след създаването си блогът премина границата от 100 посещения дневно, а май месец тази година, чукнахме първите двеста. Усреднените посещения за ден през последните 3 месеца са приблизително 185. Посетителите отделят средно по 3 минути и половина на посещение. 60% от посетителите се връщат отново на страницата и я следят редовно. 75% от хората четящи блога са от България. На второ място с 5,76% са посетителите от САЩ, а на трето – тези от Германия с 3,58%. С по малки проценти по-назад остават Русия, Великобритания и Канада. Общо за последният песец BSXDS.com е бил посетен от 77 държави.

*статистиката е въз основа на данните от Google Analytics


Извадки от пощата

Публикувано на 15 ноември от Христо

Вальо отново ни е направил дарение, изпращайки следният и-мейл с прикрепен фотос:

“Това са едни сладури от Англия,които срещнахме в Александър във Варна.
Да,определено си струваха. Жалко,че бяха двойка.”

Драги Вальо, кое му е жалкото? Не се ли сети за тройка?BSXDS.com

valex2.jpg


Господари на ефира @ BSXDS.com

Публикувано на 13 ноември от Христо


Частично по темата: за тези, които са пропуснали коментара за “предниците” на мъжете в Сървайвър