Brought to you by bbourgas

БГО “Джемини” с нова кампания

Публикувано на 31 октомври от Христо

Наскоро БГО „Джемини” се активизира и новата им кампания е факт. Става въпрос за безплатни картички, които се разпространяват в заведения в по-големите градове на страната. До момента са излезли два варианта, но коментарите за първия, които се появиха в интернет, са по скоро негативни. Справка можете да направите във форума: АДАМ и АДАМ.

първата картичка:

BSXDS.com

не се стърпях и сътворих реципрочната версия:

gem2l.jpg

втората картичка:
BSXDS.com

Третата, последна се очаква през декември, но тъй като аз знам, че вие сте много нетърпеливи ще ви я покажа сега:

BSXDS.com

 

 


6 години “Сблъсък”

Публикувано на 30 октомври от Христо

Предаването “Сблъсък” пранузва своя двоен юбилей /6 години ефир и 300 предавания/ миналата неделя /28.10.2007/. По случай празника бе�?е излъчен специален своеобразен микс от най-доброто и интересното случило се на и около ринга досега. �?зрязал съм ви няколко по интересни клипа:

Азис и Боби Турбото:
[youtube]0KYwCITwU6w[/youtube]

Култовият въпрос на Ицо Хазарта + скандалният билоборд на Азис до паметника на Васил Левски в София:
[youtube]YTioGG4UKo0[/youtube]

Най-интересните сблъсъци с гей участие:
[youtube]Yadkok2dY4s[/youtube]

Евгени Минчев и обувките му от крокодилски коремчета в Сблъсък:
[youtube]dUMUghlNZG8[/youtube]

И на последно, но не по важност – малко резил:
[youtube]mulzxLO9anw[/youtube]


Елза Парини винаги “на живо” от Варна

Публикувано на 28 октомври от Христо

Ще влезе ли Елза във власта? За съжаление още не е ясно, но нещо друго е – в началото на интервюто репортерката си глътна граматиката и се пообърка докато представяше Г-ца Парини, защото й оглеждаше гърдите…

[youtube]dWZba039BtI[/youtube]


“Отечествен фронт” с Мартин Карбовски

Публикувано на 28 октомври от Христо

В събота хванах част от предаването и то към края. Не можах да запиша цялото и до днес се надявах да го намеря качено някъде из торентите, но за съжаление никой не си е направил труда да го качи. Ставаше въпрос за болните от СПИН и имаше интервю, направено през лятото с младо момче болно от СПИН. Няколко месеца по-късно, екипа на Карбовски открива момчето на улицата. Живее в колата на свой приятел.

Да не си помислихте, че момчето е гей, само защото присъства в блога ми? Не, хетеросексуален е. В случая сексуалността няма значение, защото може да се случи на всеки храбрец, поел риска да не използва презерватив. А като говорим за РИСК няма да е зле да обърнем внимание на статистиката, според която вероятността да си лепнете нещо е 75%.

В частта която съм качил, Мартин се опитва да развенчае един от няй-големите митове свързани със СПИН болните/ХИВ позитивните – че голяма част от тях са гейове.

[youtube]k5_UokZX_1w[/youtube]


OhMiBod @ BSXDS.com

Публикувано на 27 октомври от Христо

BSXDS.com

ОхМиБод е хай-тек вибриращо дилдо, което се свързва към вашия iPod и трепти с ритъма на музиката, която слушате. Така наистина имате възможност да почувствате музиката, буквално! ОхМиБод е с дължина 14 см и диаметър 2,8 см. Цената му е 70$, което прави около 55 евро. Предлага се и силиконова приставка-удебелител във формата на член, както е показано на снимката по-горе, за която се доплаща 10,5 евро.

BSXDS.com

В страницата на производителя можете да намерите още една подобна иновационна секс-джаджа – виброяйце с приставка за мобилни телефони. По този начин с наслада ще изговорите безплатните минути, които повечето мобилни оператори предлагат напоследък. На същото място се предлагат и приставки за OhMiBod с различни форми, които стимулират G-точката, лубриканти и специални, стимулиращи оргазъма, музикални компилации. В блога на страницата вече има запитания от мъже, интересуващи се дали някой ги е ползвал и до колко са ефективни. :)


top 5 @ music.BSXDS.com

Публикувано на 27 октомври от Христо

BSXDS.com

1.[audio:hil.mp3|leftbg=0xC10052|rightbg=0x2B98D1|rightbghover=0x2480B0|lefticon=0x000000|track=0x85C4E5]
2.[audio:exa.mp3|leftbg=0xC10052|rightbg=0x2B98D1|rightbghover=0x2480B0|lefticon=0x000000|track=0x85C4E5]
3.[audio:rob.mp3|leftbg=0xC10052|rightbg=0x2B98D1|rightbghover=0x2480B0|lefticon=0x000000|track=0x85C4E5]
4.[audio:brit.mp3|leftbg=0xC10052|rightbg=0x2B98D1|rightbghover=0x2480B0|lefticon=0x000000|track=0x85C4E5]
5.[audio:did.mp3|leftbg=0xC10052|rightbg=0x2B98D1|rightbghover=0x2480B0|lefticon=0x000000|track=0x85C4E5]


истории в картинки @ BSXDS.com

Публикувано на 26 октомври от Христо

Действие шесто от сагата със скандинавските туристи, загубеният им фотоапарат и снимките, които са направили това лято в Слънчев бряг.

BSXDS.com


Robyn – Konichiwa Bitches @ BSXDS.com

Публикувано на 23 октомври от Христо

[youtube]qd4Su5qmf1o[/youtube]


Ваня: На 10 години станах проститутка на Орлов мост

Публикувано на 23 октомври от Христо

Трудно е да се разбере дали е „Той” или „Тя”, но предпочита да го наричат Ваня. В личната карта е записан като �?ван Неделчев, на 17 години от Разлог. От седем години проституира на Орлов мост, но Полицията го сгащва и го настаняват в трудововъзпитателен дом в село Динево, Хасковско.

BSXDS.com

-Какво обича�? най-много?
-Мъжете. И розовото дамско бельо.

-Но ти си мъж, нали?
-Да, мъж съм, но в тялото на жена. Никога не съм гледала на себе си като на жена, макар че атрибутите ми са мъжки. Не ги понасям. Така искам да съм жена и го постигам – обличам се в женски дрехи, правя любов със силни мъже. Мечтата ми е като порасна да спечеля пари и да отида в Германия.

-А защо пък точно в Германия?
-Защото там ще си направя бюст, ще стана жена и ще се омъжа за мъжа , в който наистина ще се влюбя. Сега се влюбвам често, по за една нощ, но когато порасна няма да е така.

-Кога разбра, че да си мъж не ти харесва?
-Още като малка. Влечеше ме всичко женско и най-обичах да си купувам и да нося розово дамско бельо. Възбужда ме.

-Кога за първи път прави секс?
-Когато бях на 9 години. Спах с мъж. След това станах проститутка защото много исках непрекъснато да съм с мъже. Намерих си сродни души, приятелки и окупирахме Орлов мост в София. От време на време се местехме на централна гара.

-Какви ти бяха клиентите?
-Все млади мъже. И хубави. Била съм и с много чужденци – гърци, турци, германци и англичани. Понякога имах толкова мераклии, че ми беше трудно да се справя с всичките.

-Какви са ти цените?
-За българи свирката е 15 лева и 50 лева за пълен сеанс. Ако ме искат в домашна обстановка – 25 лева. За чужденци удвоявам цените. Повечето от тях си падат по свирките. Говоря за онези от тировете, с които често пътувам стотици километри.

-Ами сводникът ти?
-Нямам сводник, аз съм си сама птичка на клонче. Много бой изядох, но не можаха да ме захлупят.

-По колко пари най-много си печелила за една нощ?
-Хиляда евро. И ги харча. Обичам да си купувам луксозни дамски дрехи, да се обличам шик и да използвам скъпа козметика. Знаеш ли колко красива съм, когато се гримирам?

-Нямаш ли семейство?
-Имах. Майка ми почина отдавна. Имам сестра Лора, която сега е в Костенец, но рядко се виждаме с нея. Баща ми е глухоням и му е все едно какво правя и с кого го правя. Пък и той като мене няма дом. Казаха ми, че спял където намери… Майка ми не можа да ме приеме като жена. Опитах се да й обесня какво чувствам, а тя ме преби. Тогава избягах и станах дете на улицата. Имам и други братя и сестри, но не ги познавам. Пък и не ми трябват, сама се оправям.

-Какви са ти плановете?
-Ще замина за Италия и ще работя там, докато събера пари за операцията. След това ще създам семейство. Харесва ми да чистя, готвя и подреждам. И деца да гледам. Там виждам бъдещето си.

-Пробвала ли си дрога?
-Да. Бях започнала с хероина, но като видях колко много пари отиват за това удоволствие, престанах. Вече не се дрогирам, но пуша… Жалко, че заради дрогата се разделих с един от мъжете си – Румен. С него живяхме три години, но той не издържа да ме гледа дрогирана и ме заряза. Жалко! С него можехме да си създадем добро семейство.

-Как се чувстваш тук, в дома?
-Зле, аз съм единственото момиче и не ме гледат с добри очи. Има още едно мъжко момиче – Наско, но той успява да се прикрие. Ходя в Хасково, там имам клиенти, но сме в конфликт с тамошните проститутки. Те не ме допускат близо, но и аз не ги искам – много са крадливи.

-Имаш ли проблеми с мъжете, с които спиш? Все пак поръчват те за момиче и изведнъж се оказва, че не си…
-Оглеждам добре клиентите си и ако усетя опасност, предупреждавам каква съм, за да няма изненади. Някои са доволни, други – не. Имала съм ситуации, но се измъквам.

-Не се ли страхуваш да пипнеш някаква зараза?
-Винаги го правим с презерватив. Освен това на всеки четири месеца ходя в Пловдив, където ми правят безплатни изследвания. Преди ходих в специализирания кабинет към Военна академия в София. Има една фондация, която ни дава безплатно презервативи.

-Ти българка ли си ?
-Не, циганка съм, но какво от това. Важното е да съм хубава, а аз съм такава. Обличам се с модерни дрехи, нося фино дамско бельо, харесвам се… Пък и други ме харесват. Клиенти – дал бог…

copy & paste: в-к Женски тайни


опрашване @ BSXDS.com

Публикувано на 22 октомври от Христо

poli.jpg

Соло изпълнение на българска пчеличка с голямо жило.


Аксиния Генчева по Нова Телевизия в Горещо с Венета Райкова

Публикувано на 21 октомври от Христо

В “Горещо” от 20-ти октомври 2007 Венета Райкова интервюира Аксиния Генчева, която е бременна и чака дете от донор, което ще отгледа заедно със своята приятелка Деси, но не Солджъра. Ако искате да научите повече, последвайте този линк, където ще на мерите запис на предаването “Пропаганда” с Мартин Карбовски, където Аксиния и Деси за пръв път го обявяват публично.

първа част:
[youtube]GmbQxJFLPgI[/youtube]

втора част:
[youtube]xsNiO15sfvE[/youtube]