Brought to you by bbourgas

Азис със свое предаване @ BSXDS.com

Публикувано на 29 септември от Христо

Новото С?РѕСѓ РЅР° РђР·РёСЃ

Азис излиза в ефир от средата октомври със свое собствено предаване. Новото шоу ще се казва “Скандално русо”, което малко ми звучи като “Скандално жълто”, само дето блондинката ще е друга. Часът на излъчване е 22:30, телевизията – ТВ2. Освен Васил като водещ, в предаването ще има асистенти, оркестър и балерини.

В момента тече кастинг за асистенти, който ще се проведе на 30-септември/утре/ в София. Записалите се до момента не са много, не са хубави, но има и някои малки изключения като този, този и този, които чат-пат стават. Любопитно ми е какво ще се случи, когато Зизу се срещне с един от клонингите си, който също се е регистрирал…

Китайчето също ще участва в продукцията. Щял да дава фитнес съвети поднесени шеговито. Уви той е толкова тъп, че за друго не става. Представям си как ще си срича пред аутокю-то. Пък и какви фитнес съвети ще ни дава точно пък той? Скоро да се е виждал в огледало?!

[повече информация]


истории в картинки @ BSXDS.com

Публикувано на 29 септември от Христо

Действие трето – история в продължение…

BSXDS.com

… и в този ред на мисли ние от BSXDS.com предупреждаваме:

Консумирайте умерено – алкохолът може да ви превърне в хетеро!

BSXDS.com
Разбира се, това не е всичко. Следете ни за още!


опрашване @ BSXDS.com

Публикувано на 28 септември от Христо

Препоръчано от Редактора! Задължително да се гледа!

BSXDS.com

Дузина момчетa са организирали дух парти…


M.I.A. – Jimmy

Публикувано на 26 септември от Христо

[youtube]Y9_Dk_F98cU[/youtube]


истории в картинки @ BSXDS.com

Публикувано на 26 септември от Христо

Изгубени… 2 – история с продължение
BSXDS.com

Не мислите ли, че има нещо гнило около момчето с зелените шорти? Този поглед, тази стойка…

Заради това, че главно той присъства на 90% от снимките заключихме, че фотоапаратът е бил негов. Както по-нататък ще видите, собственикът е отделял голямо внимание на останалите момчета в компанията! :)


опрашване @ BSXDS.com

Публикувано на 26 септември от Христо

BSXDS.com

Той е оставил колата си на паркинг, но времето за което е платил изтича. Лошото ченге брои оставащите секунди и въпреки, че “Той” идва на време да си прибере бараката, му съставя фиш. Между тях припламват искри и накрая всичко завършва с хепи енд…


James Spada @ BSXDS.com

Публикувано на 24 септември от Христо

Джеймс Спада /James Spadawww.jamesspada.com/, известен най-вече като писател, е автор на биографиите на редица известни личности. Като се почне от Мерлин Монро, Барбара Стрейзънд, Робърт Редфорд и се стигне до Джеки Онасис, книгите му се превръщат в тотални бестселъри. Последният му биографичен труд е озаглавен: „Джулия – Нейният живот”. Малък жокер – става въпрос за биографията на актрисата Джулия Робъртс. Ако се питате, защо по дяволите ви занимавам с него, моля погледнете малко по-надолу. Там ще откриете отговора. Джеймс бил и запален фотограф, а неговите актови фотографии, издържани в стила и носещи духа на 20-те години на миналия век, издигат в култ голото мъжко тяло.

BSXDS.com

BSXDS.com

BSXDS.com

BSXDS.com


истории в картинки @ BSXDS.com

Публикувано на 24 септември от Христо

Бюро изгубени вещи.
Мой приятел работи в туристическа агенция и след един от последните трансфери до летището, навръщане си намерил цифров фотоапарат в автобуса. За съжаление батерията му беше изтощена и не можехме да го включим за да видим какво има снимано, а двамата бяхме твърде любопитни, тъй като автобусът е бил пълен млади шведи :)

Lost camera HP 707 in Sunny Beach

Е, преди наколко дни намерихме зарядно и очакванията ни не се оказаха напразни. Поетапно ще споделям снимките с вас, за да можете и вие да им се насладите. Stay tuned, има какво да се види!


опрашване @ BSXDS.com

Публикувано на 23 септември от Христо

BSXDS.com

Задрямало момче във влака, бива събудено от друго и решават да уплътнят времето,  докато пътуват като се позабавляват.


ръгбисти и сандвичи @ BSXDS.com

Публикувано на 20 септември от Христо

BSXDS.com

Абе тия френските ръгбисти бива ли да са толкова хубави?! Бях си обещал, че повече няма да пиша за техните календари откакто тазгодишният им вече е налълно цветен, но сега пък паднах на този. Той е плод на рекламната кампания на едни сандвичи, които между другото съм опитвал и са невероятно вкусни и здравословно балансирани. В този ред на мисли, ако ме заставят да избирам между един хладилник пълен със сандвичи и най-грозният от календара, бих предпочел първото!

BSXDS.com

Простете, но малко се разсеях. Нека им обърнем внимание на господата. Специално за вас съм изтопосал 3-те снимки, които най-много ме кефят. Останалата част можете да разгледате в галерията на страницата им – www.lesmordusdurugby.com , а календарът като .pdf файл, може да си свалите и евентуално разпечатате от тук.

BSXDS.com

Замислих се дали в България има реклами, в които участват хубави актьори и съвсем случайно ние, гей мъжете, бихме останали с впечатление, че някой ни се подмазва да закупим продукта му? Веднага от раз се сещам за две – едната на минералната вода “Банкя”, където едни красавци вързани с някакви синджири влачат някакъв остров,

а другата е на бежавата опаковка дражета “Орбит”, където някакъв атлет гол до кръста позира, а някакъв глас ни вменява колко било важно постоянството… /за съжаление, не я намерих в нета/. Първият продукт не го употребявам, откакто стана собственост на “Кока-Кола” и намразих заради момата в предната версия, която беше толкова жадна, че се уливаше докато пие. Вторият – Орбит профешънъл си признавам, че го купих веднъж, заради рекламата и със сигурност за последно. Абе не знам какви микрогранули за наблъскали в дъвката, ама хич не ми харесва докато дъвча зъбите ми да скърцат. Затова си карам на Орбит диня или има един друг в лъскава опаковка с жълтичко в единия край. Май е лимон, но не съм много сигурен.

BSXDS.com


Mathieu Bouthier – Make your own kind of music @ BSXDS.com

Публикувано на 20 септември от Христо

[youtube]56lF8E1psDU[/youtube]